• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

3 üye 3 yorum

@ZeyNoO ..çok kıymetli insan değerlerine önem veren,küçük şeylerden mutlu olabilen sakine ve hoşgörülü..
@MeRciMeK çok fazla tanımıyorum,paylaşımlardan çok sempatik ve içten buluyorum..
@-araz- hoş sohbet anlayışlı ve paylaşımcı,çok iyi bir sırdaş ve tam bir kötü gün dostu,az biraz da meraklı:) ileri görüşlü ve sağduyulu...

@katip
@kardelenn
@Gül Kurusu

Son düzenleme:
@katip: İçimi dökmüşlüğüm vardır kendisine, sırdaştır.
@kardelenn: Burada olmasından mutluyum, bir gün mutlaka tanışacağız biliyorum. :D
@Gül Kurusu: Canım. Onu tanımadan ön yargıda bulunmuştum, ama oda benim gibi, sadece kabuğunun kırılması gerekiyor. O kabuğun altında öyle güzel birşey var ki. Böyle istiridyenin içindeki inci gibi. Bayağı içine kapandı gibi geliyor bana, iyi olmasını dilerim...

Düş.
Sentinus.
Derya.

Düş. Farklı değişik ruhlu biri seviyorum onu
Sentinus. Pek konuşup sohbet etme fırsatı bulamadık onunla hakkında yorum yapabilmeknicin sanırım bilgim yok

Derya. Forumun şeker kızlarından. Açtığı moda konuları pek bir hoşuma gidiyor.

Alemdar
joster
buhurdan

Alemdar : Gizemli aslına bakarsak pek kimseyle samimi değil mesafesini koruyor. :)
joster : İzmir'lilerden biri.
buhurdan: Arı, bal? Falan sanırım böyle birşeyler hatırlıyorum. Pek tanıdığım söylenemez.

Gül Kurusu
Tebessüm
Kırmızı

Gül kurusu: nickini seviyorum onun :) kayıplarda bu ara ama ya da ben denk gelemedim
Tebessüm: Nicki gibi güleryüzlü bir üyemiz :) ama o da kayıp sanki
Kırmızı: Forumda görmeyince eksikliğini hissettiğim eski dostlardan, sen de kaybolma sakın :p

Yorumsuz
Kubras
limonata

@YoRuMSuZ : uzun zamandır uğramıyor adminim burdan ssleniyorum kendisine :D
@_KbraS_ : çok tatlı ve güzel mi güzel bir kız. günlüğünü okumak eğlenceli; daha sık yazmalı oraya :)
@limonata : sanırım yoğun bir yaşantısı olduğu için pek uğrayamıyor buralara. özlenenlerden...

papatya
joster
düş

:ahkalbim:

papatya - hakkında yorum yapacağım son kişi. ne desem ters anlıyor. sitenin en tuhafı.
joster - açıkcası onu özledim iyi muhabbeti olan biriydi. daha sık girmeli.
düş - şahsına münhasır. sitenin emektarlarından.

kırmızı
turabi
mercimek

Alemdar : Gizemli aslına bakarsak pek kimseyle samimi değil mesafesini koruyor. :)
joster : İzmir'lilerden biri.
buhurdan: Arı, bal? Falan sanırım böyle birşeyler hatırlıyorum. Pek tanıdığım söylenemez.

Gül Kurusu
Tebessüm
Kırmızı

Samimi değil demek biraz haksızlık olmuyor mu? Her bireyin mizacı farklıdır. Kişilerin samimiyet algıları farklı farklıdır... Samimiyetten ne anladığımızla da alakalı... Bak ne kadar samimiyim :-)

Kırmızı : ah aşık .aşk ona çok yakisiyo :)
Turabi : kimmis bu dedim profile kadar gittim :d hangi ara değişmiş farketmedim :)
Efendiligiyle duruşuyla forumca severiz kendisini
Mercimek : bir ara kayboluyo sonra dönüşü muhteşem oluyo :)

nehir
araz
dderya

Geri