İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 31 Ags 2012 #102 MeRciMeK dediki: Yufka yürek artýk börek oldu Genişletmek için tıklayın... Hahah yavyummm senle ayni eve cikmak istyorummm adayada senle duselim devamini yolda toplariz
MeRciMeK dediki: Yufka yürek artýk börek oldu Genişletmek için tıklayın... Hahah yavyummm senle ayni eve cikmak istyorummm adayada senle duselim devamini yolda toplariz
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Ags 2012 #104 balı alırım arzıhali alırım sitemi alırım Allahım ekibe bak sonum akıl hastanesi olur
BeReNN Alyam? Özel üye 31 Ags 2012 #105 Caglamı alırdım Gülümseyi alırdım Komşumu alırdım birde onsuz gitmem
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2012 #107 Gülümse dediki: Cagla hemsomu Beren bide arzihal =) Genişletmek için tıklayın... bende gelcem şimdi siz börtü böcekten korkarsınız ben sizi korurum
Gülümse dediki: Cagla hemsomu Beren bide arzihal =) Genişletmek için tıklayın... bende gelcem şimdi siz börtü böcekten korkarsınız ben sizi korurum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2012 #108 RUZG4R dediki: bende gelcem şimdi siz börtü böcekten korkarsınız ben sizi korurum Genişletmek için tıklayın... seni kim koruyacak acep
RUZG4R dediki: bende gelcem şimdi siz börtü böcekten korkarsınız ben sizi korurum Genişletmek için tıklayın... seni kim koruyacak acep
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2012 #109 sitem* dediki: seni kim koruyacak acep Genişletmek için tıklayın... haha bana bişey olmaz
-araz- EYVALLAH... V.I.P 1 Eyl 2012 #110 RUZG4R dediki: haha bana bişey olmaz Genişletmek için tıklayın... doğruuu ona bişey olmaz kötüye bişey olmaz
RUZG4R dediki: haha bana bişey olmaz Genişletmek için tıklayın... doğruuu ona bişey olmaz kötüye bişey olmaz