RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2012 #112 -araz- dediki: doğruuu ona bişey olmaz kötüye bişey olmaz Genişletmek için tıklayın... bak şimdi ne kötülüğümü gördün..
-araz- dediki: doğruuu ona bişey olmaz kötüye bişey olmaz Genişletmek için tıklayın... bak şimdi ne kötülüğümü gördün..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 1 Eyl 2012 #113 RUZG4R dediki: bak şimdi ne kötülüğümü gördün. Genişletmek için tıklayın...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2012 #116 RUZG4R dediki: Arazı sitemi Arzıhali alırdım çalışır bu ekip çalışır Genişletmek için tıklayın... çalışır derken??? sarma börek yemek hayali kuruyorsun biliyorum ama çok beklersin
RUZG4R dediki: Arazı sitemi Arzıhali alırdım çalışır bu ekip çalışır Genişletmek için tıklayın... çalışır derken??? sarma börek yemek hayali kuruyorsun biliyorum ama çok beklersin
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2012 #117 sitem* dediki: çalışır derken??? sarma börek yemek hayali kuruyorsun biliyorum ama çok beklersin Genişletmek için tıklayın... yok yavv adada beklermiyim bunları daha çok odun kırma ,ateş yakma ,avlanma ,barınak yapma konusunda güveniyorum sizlere
sitem* dediki: çalışır derken??? sarma börek yemek hayali kuruyorsun biliyorum ama çok beklersin Genişletmek için tıklayın... yok yavv adada beklermiyim bunları daha çok odun kırma ,ateş yakma ,avlanma ,barınak yapma konusunda güveniyorum sizlere
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2012 #118 RUZG4R dediki: yok yavv adada beklermiyim bunları daha çok odun kırma ,ateş yakma ,avlanma ,barınak yapma konusunda güveniyorum sizlere Genişletmek için tıklayın... pardon biz bunları yaparken sen ne etcen merak ettim şimdi bak
RUZG4R dediki: yok yavv adada beklermiyim bunları daha çok odun kırma ,ateş yakma ,avlanma ,barınak yapma konusunda güveniyorum sizlere Genişletmek için tıklayın... pardon biz bunları yaparken sen ne etcen merak ettim şimdi bak
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2012 #119 sitem* dediki: pardon biz bunları yaparken sen ne etcen merak ettim şimdi bak Genişletmek için tıklayın... ben direktif vereceğim ..organizasyonu yapacağım uzanacağım şöyle kumsallara sitemmmm ağı çek ağı çek diyeceğimmm
sitem* dediki: pardon biz bunları yaparken sen ne etcen merak ettim şimdi bak Genişletmek için tıklayın... ben direktif vereceğim ..organizasyonu yapacağım uzanacağım şöyle kumsallara sitemmmm ağı çek ağı çek diyeceğimmm
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2012 #120 RUZG4R dediki: ben direktif vereceğim ..organizasyonu yapacağım uzanacağım şöyle kumsallara sitemmmm ağı çek ağı çek diyeceğimmm Genişletmek için tıklayın... he o kadar yaşayabileceğine eminsin demek umut etmekte güzel cnnnnmm
RUZG4R dediki: ben direktif vereceğim ..organizasyonu yapacağım uzanacağım şöyle kumsallara sitemmmm ağı çek ağı çek diyeceğimmm Genişletmek için tıklayın... he o kadar yaşayabileceğine eminsin demek umut etmekte güzel cnnnnmm