RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Mrt 2013 #231 yaren* dediki: onunla nasıl baş edersin bilmem ama sarmalar feda olsun sana rüzgarda böcük felan yer artıkın Genişletmek için tıklayın... Bana feda olmasın mı ..
yaren* dediki: onunla nasıl baş edersin bilmem ama sarmalar feda olsun sana rüzgarda böcük felan yer artıkın Genişletmek için tıklayın... Bana feda olmasın mı ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Mrt 2013 #232 felsefe_mi dediki: Ben baş ederim Sen yeter ki sarmalardan haber ver Oda adada yoğurt arasın Yoğurtsuz gitmez şimdi o Genişletmek için tıklayın... yogurtsuz elbet olmaz rüzgarın çiftliğindeki ineklerden birinde alırız yanımıza yogut yaparız kolay iş o RUZG4R dediki: Bana feda olmasın mı .. Genişletmek için tıklayın... oyy kıyamamda tmm tmm sanada var
felsefe_mi dediki: Ben baş ederim Sen yeter ki sarmalardan haber ver Oda adada yoğurt arasın Yoğurtsuz gitmez şimdi o Genişletmek için tıklayın... yogurtsuz elbet olmaz rüzgarın çiftliğindeki ineklerden birinde alırız yanımıza yogut yaparız kolay iş o RUZG4R dediki: Bana feda olmasın mı .. Genişletmek için tıklayın... oyy kıyamamda tmm tmm sanada var
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 1 Mrt 2013 #233 felsefe_mi dediki: Ben baş ederim Sen yeter ki sarmalardan haber ver Oda adada yoğurt arasın Yoğurtsuz gitmez şimdi o Genişletmek için tıklayın... yaa siz hangi adaya düşüyorsunuz Heybeli ada mı Sarma var yoğurt var... atacaksanız destekli atın bari ))
felsefe_mi dediki: Ben baş ederim Sen yeter ki sarmalardan haber ver Oda adada yoğurt arasın Yoğurtsuz gitmez şimdi o Genişletmek için tıklayın... yaa siz hangi adaya düşüyorsunuz Heybeli ada mı Sarma var yoğurt var... atacaksanız destekli atın bari ))
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Mrt 2013 #234 yaren* dediki: oyy kıyamamda tmm tmm sanada var Genişletmek için tıklayın... Yokkk banane geçti artık ..Ben adaya belki gelirim belkide gelmem ...
yaren* dediki: oyy kıyamamda tmm tmm sanada var Genişletmek için tıklayın... Yokkk banane geçti artık ..Ben adaya belki gelirim belkide gelmem ...
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #235 yaren* dediki: yogurtsuz elbet olmaz rüzgarın çiftliğindeki ineklerden birinde alırız yanımıza yogut yaparız kolay iş o oyy kıyamamda tmm tmm sanada var Genişletmek için tıklayın... Eneeee çiftlik mi Face çiftliğimi Ben buna 5 gün güleyim de sonra cevap atarım Şuan iptal!!!
yaren* dediki: yogurtsuz elbet olmaz rüzgarın çiftliğindeki ineklerden birinde alırız yanımıza yogut yaparız kolay iş o oyy kıyamamda tmm tmm sanada var Genişletmek için tıklayın... Eneeee çiftlik mi Face çiftliğimi Ben buna 5 gün güleyim de sonra cevap atarım Şuan iptal!!!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Mrt 2013 #236 RUZG4R dediki: Yokkk banane geçti artık ..Ben adaya belki gelirim belkide gelmem ... Genişletmek için tıklayın... eminmisin felsefe_mi dediki: Eneeee çiftlik mi Face çiftliğimi Ben buna 5 gün güleyim de sonra cevap atarım Şuan iptal!!! Genişletmek için tıklayın... bana güven sen felsefem bir bildiğimiz var elbet ;,hem beni rüzgarla tekmi bırakacan adada kıs yamyamlara yem eder beni orada
RUZG4R dediki: Yokkk banane geçti artık ..Ben adaya belki gelirim belkide gelmem ... Genişletmek için tıklayın... eminmisin felsefe_mi dediki: Eneeee çiftlik mi Face çiftliğimi Ben buna 5 gün güleyim de sonra cevap atarım Şuan iptal!!! Genişletmek için tıklayın... bana güven sen felsefem bir bildiğimiz var elbet ;,hem beni rüzgarla tekmi bırakacan adada kıs yamyamlara yem eder beni orada
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #237 HAYAL__ dediki: yaa siz hangi adaya düşüyorsunuz Heybeli ada mı Sarma var yoğurt var... atacaksanız destekli atın bari )) Genişletmek için tıklayın... İmralıya düştük canım
HAYAL__ dediki: yaa siz hangi adaya düşüyorsunuz Heybeli ada mı Sarma var yoğurt var... atacaksanız destekli atın bari )) Genişletmek için tıklayın... İmralıya düştük canım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Mrt 2013 #238 felsefe_mi dediki: Eneeee çiftlik mi Face çiftliğimi Ben buna 5 gün güleyim de sonra cevap atarım Şuan iptal!!! Genişletmek için tıklayın... haha evetttt hemde 3D 500 bilmem kaç tanede komşum var hiç birini tanımıyorum
felsefe_mi dediki: Eneeee çiftlik mi Face çiftliğimi Ben buna 5 gün güleyim de sonra cevap atarım Şuan iptal!!! Genişletmek için tıklayın... haha evetttt hemde 3D 500 bilmem kaç tanede komşum var hiç birini tanımıyorum
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 1 Mrt 2013 #239 felsefe_mi dediki: İmralıya düştük canım Genişletmek için tıklayın... Hee bak oraya düşeni besliyorlar ... şimdi oldu
felsefe_mi dediki: İmralıya düştük canım Genişletmek için tıklayın... Hee bak oraya düşeni besliyorlar ... şimdi oldu
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #240 yaren* dediki: eminmisin bana güven sen felsefem bir bildiğimiz var elbet ;,hem beni rüzgarla tekmi bırakacan adada kıs yamyamlara yem eder beni orada Genişletmek için tıklayın... Ayy face.de ot börtü böcek beslediğini bilmiyordum şaşırdım ve koptum Tamam madem çiftliği var 2 3 tane de tavuk hırkızlayalaım
yaren* dediki: eminmisin bana güven sen felsefem bir bildiğimiz var elbet ;,hem beni rüzgarla tekmi bırakacan adada kıs yamyamlara yem eder beni orada Genişletmek için tıklayın... Ayy face.de ot börtü böcek beslediğini bilmiyordum şaşırdım ve koptum Tamam madem çiftliği var 2 3 tane de tavuk hırkızlayalaım