felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #251 yaren* dediki: olmazmı neler var neler.. bembeyaz birde atım var onunlada gezeriz kızz Genişletmek için tıklayın... Ben beyaz ata at demem üzerinde gezen prens olmadıktan sonra
yaren* dediki: olmazmı neler var neler.. bembeyaz birde atım var onunlada gezeriz kızz Genişletmek için tıklayın... Ben beyaz ata at demem üzerinde gezen prens olmadıktan sonra
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Mrt 2013 #252 felsefe_mi dediki: Atlar kafayı yemiş Kaç kurtar kendini o çiftlikten rüzgarın çiftlğinde normal bişi bulmak zaten normal degil Ehh sen bilirsin canım.. Keyfe keder ada ; Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: Onu bende anlamadım bak niye öyle ama 1000 komşuya doğru gidiyorum Gerek yok muhtemelen fıstığımın midesinde olurum size iş çıkmaz Genişletmek için tıklayın... yok yok kimselere bırakmam o keyfi
felsefe_mi dediki: Atlar kafayı yemiş Kaç kurtar kendini o çiftlikten rüzgarın çiftlğinde normal bişi bulmak zaten normal degil Ehh sen bilirsin canım.. Keyfe keder ada ; Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: Onu bende anlamadım bak niye öyle ama 1000 komşuya doğru gidiyorum Gerek yok muhtemelen fıstığımın midesinde olurum size iş çıkmaz Genişletmek için tıklayın... yok yok kimselere bırakmam o keyfi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Mrt 2013 #253 felsefe_mi dediki: Ben beyaz ata at demem üzerinde gezen prens olmadıktan sonra Genişletmek için tıklayın... bak orasını hiç düşünmedim kıs ben
felsefe_mi dediki: Ben beyaz ata at demem üzerinde gezen prens olmadıktan sonra Genişletmek için tıklayın... bak orasını hiç düşünmedim kıs ben
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 2 Mrt 2013 #254 felsefe_mi dediki: Ben beyaz ata at demem üzerinde gezen prens olmadıktan sonra Genişletmek için tıklayın... Ne diyorsun ata isim bile verdi her gün benim çiftlikte at besliyor .
felsefe_mi dediki: Ben beyaz ata at demem üzerinde gezen prens olmadıktan sonra Genişletmek için tıklayın... Ne diyorsun ata isim bile verdi her gün benim çiftlikte at besliyor .
mihrimah turquoise Özel üye 2 Mrt 2013 #255 muhabbete hödödö diye atladım ama ben de yareni alırdım kiii ;
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Mrt 2013 #256 RUZG4R dediki: Ne diyorsun ata isim bile verdi her gün benim çiftlikte at besliyor . Genişletmek için tıklayın... onu bana kim almış acaba sormak lazım.. tabikide beslicem bitanecik duru'm o benim
RUZG4R dediki: Ne diyorsun ata isim bile verdi her gün benim çiftlikte at besliyor . Genişletmek için tıklayın... onu bana kim almış acaba sormak lazım.. tabikide beslicem bitanecik duru'm o benim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Mrt 2013 #257 mihrimah dediki: muhabbete hödödö diye atladım ama ben de yareni alırdım kiii ; Genişletmek için tıklayın... oyy hoşgeldin çiçeğim )
mihrimah dediki: muhabbete hödödö diye atladım ama ben de yareni alırdım kiii ; Genişletmek için tıklayın... oyy hoşgeldin çiçeğim )
felsefe_mi ...!... Özel üye 2 Mrt 2013 #258 RUZG4R dediki: Ne diyorsun ata isim bile verdi her gün benim çiftlikte at besliyor . Genişletmek için tıklayın... Vayyy beee abi siz aşmışsınız kendinizi
RUZG4R dediki: Ne diyorsun ata isim bile verdi her gün benim çiftlikte at besliyor . Genişletmek için tıklayın... Vayyy beee abi siz aşmışsınız kendinizi
mihrimah turquoise Özel üye 2 Mrt 2013 #259 hoşbuldum internete giremiyorum günlerdir doğru dürüst hep aksilik hep aksilik neyse oyunu bozmuş olmayayım yareni alırdım (şş çaktırmayın sohbet etmiyoruzz)
hoşbuldum internete giremiyorum günlerdir doğru dürüst hep aksilik hep aksilik neyse oyunu bozmuş olmayayım yareni alırdım (şş çaktırmayın sohbet etmiyoruzz)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Mrt 2013 #260 felsefe_mi dediki: Vayyy beee abi siz aşmışsınız kendinizi Genişletmek için tıklayın... sanıırm öyle oldu
felsefe_mi dediki: Vayyy beee abi siz aşmışsınız kendinizi Genişletmek için tıklayın... sanıırm öyle oldu