RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Mrt 2013 #241 yaren* dediki: eminmisin bana güven sen felsefem bir bildiğimiz var elbet ;,hem beni rüzgarla tekmi bırakacan adada kıs yamyamlara yem eder beni orada Genişletmek için tıklayın... sen görürsün ben adada söyle en yerlisinden bir fıstık bulurum bana bakar
yaren* dediki: eminmisin bana güven sen felsefem bir bildiğimiz var elbet ;,hem beni rüzgarla tekmi bırakacan adada kıs yamyamlara yem eder beni orada Genişletmek için tıklayın... sen görürsün ben adada söyle en yerlisinden bir fıstık bulurum bana bakar
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Mrt 2013 #242 RUZG4R dediki: haha evetttt hemde 3D 500 bilmem kaç tanede komşum var hiç birini tanımıyorum Genişletmek için tıklayın... komşuların hepside bayan artık ne hikmetse.. felsefe_mi dediki: Ayy face.de ot börtü böcek beslediğini bilmiyordum şaşırdım ve koptum Tamam madem çiftliği var 2 3 tane de tavuk hırkızlayalaım Genişletmek için tıklayın... o çiftlik benim sayılır hocam ne istersen al
RUZG4R dediki: haha evetttt hemde 3D 500 bilmem kaç tanede komşum var hiç birini tanımıyorum Genişletmek için tıklayın... komşuların hepside bayan artık ne hikmetse.. felsefe_mi dediki: Ayy face.de ot börtü böcek beslediğini bilmiyordum şaşırdım ve koptum Tamam madem çiftliği var 2 3 tane de tavuk hırkızlayalaım Genişletmek için tıklayın... o çiftlik benim sayılır hocam ne istersen al
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #243 RUZG4R dediki: haha evetttt hemde 3D 500 bilmem kaç tanede komşum var hiç birini tanımıyorum Genişletmek için tıklayın... Bize 3 5 tane tavuk getirisin o zaman Temizleme senden, pişirme yarende söz yeme de benden olacak HAYAL__ dediki: Hee bak oraya düşeni besliyorlar ... şimdi oldu Genişletmek için tıklayın... Biz düştük mü keyfe keder adaya düşeriz canım
RUZG4R dediki: haha evetttt hemde 3D 500 bilmem kaç tanede komşum var hiç birini tanımıyorum Genişletmek için tıklayın... Bize 3 5 tane tavuk getirisin o zaman Temizleme senden, pişirme yarende söz yeme de benden olacak HAYAL__ dediki: Hee bak oraya düşeni besliyorlar ... şimdi oldu Genişletmek için tıklayın... Biz düştük mü keyfe keder adaya düşeriz canım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Mrt 2013 #244 RUZG4R dediki: sen görürsün ben adada söyle en yerlisinden bir fıstık bulurum bana bakar Genişletmek için tıklayın... öldüğünde nereye gömelim seni vasiyetin nedir
RUZG4R dediki: sen görürsün ben adada söyle en yerlisinden bir fıstık bulurum bana bakar Genişletmek için tıklayın... öldüğünde nereye gömelim seni vasiyetin nedir
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #245 yaren* dediki: komşuların hepside bayan artık ne hikmetse.. o çiftlik benim sayılır hocam ne istersen al Genişletmek için tıklayın... Koyun var mı? Kuzu çevirirdik
yaren* dediki: komşuların hepside bayan artık ne hikmetse.. o çiftlik benim sayılır hocam ne istersen al Genişletmek için tıklayın... Koyun var mı? Kuzu çevirirdik
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Mrt 2013 #246 felsefe_mi dediki: Ayy face.de ot börtü böcek beslediğini bilmiyordum şaşırdım ve koptum Tamam madem çiftliği var 2 3 tane de tavuk hırkızlayalaım Genişletmek için tıklayın... Ben oynarken daha çok kopuyorum inekler dans ediyor atlar kıçından nal atıyor ..çifçi zaten hepsinden anormal
felsefe_mi dediki: Ayy face.de ot börtü böcek beslediğini bilmiyordum şaşırdım ve koptum Tamam madem çiftliği var 2 3 tane de tavuk hırkızlayalaım Genişletmek için tıklayın... Ben oynarken daha çok kopuyorum inekler dans ediyor atlar kıçından nal atıyor ..çifçi zaten hepsinden anormal
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 1 Mrt 2013 #247 felsefe_mi dediki: Bize 3 5 tane tavuk getirisin o zaman Temizleme senden, pişirme yarende söz yeme de benden olacak Biz düştük mü keyfe keder adaya düşeriz canım Genişletmek için tıklayın... Öyle de havası pislenmiştir o adanın , suyu da ...
felsefe_mi dediki: Bize 3 5 tane tavuk getirisin o zaman Temizleme senden, pişirme yarende söz yeme de benden olacak Biz düştük mü keyfe keder adaya düşeriz canım Genişletmek için tıklayın... Öyle de havası pislenmiştir o adanın , suyu da ...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Mrt 2013 #248 felsefe_mi dediki: Koyun var mı? Kuzu çevirirdik Genişletmek için tıklayın... olmazmı neler var neler.. bembeyaz birde atım var onunlada gezeriz kızz
felsefe_mi dediki: Koyun var mı? Kuzu çevirirdik Genişletmek için tıklayın... olmazmı neler var neler.. bembeyaz birde atım var onunlada gezeriz kızz
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #249 RUZG4R dediki: Ben oynarken daha çok kopuyorum inekler dans ediyor atlar kıçından nal atıyor ..çifçi zaten hepsinden anormal Genişletmek için tıklayın... Atlar kafayı yemiş Kaç kurtar kendini o çiftlikten HAYAL__ dediki: Öyle de havası pislenmiştir o adanın , suyu da ... Genişletmek için tıklayın... Ehh sen bilirsin canım.. Keyfe keder ada ;
RUZG4R dediki: Ben oynarken daha çok kopuyorum inekler dans ediyor atlar kıçından nal atıyor ..çifçi zaten hepsinden anormal Genişletmek için tıklayın... Atlar kafayı yemiş Kaç kurtar kendini o çiftlikten HAYAL__ dediki: Öyle de havası pislenmiştir o adanın , suyu da ... Genişletmek için tıklayın... Ehh sen bilirsin canım.. Keyfe keder ada ;
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Mrt 2013 #250 yaren* dediki: komşuların hepside bayan artık ne hikmetse.. Genişletmek için tıklayın... Onu bende anlamadım bak niye öyle ama 1000 komşuya doğru gidiyorum yaren* dediki: öldüğünde nereye gömelim seni vasiyetin nedir Genişletmek için tıklayın... Gerek yok muhtemelen fıstığımın midesinde olurum size iş çıkmaz
yaren* dediki: komşuların hepside bayan artık ne hikmetse.. Genişletmek için tıklayın... Onu bende anlamadım bak niye öyle ama 1000 komşuya doğru gidiyorum yaren* dediki: öldüğünde nereye gömelim seni vasiyetin nedir Genişletmek için tıklayın... Gerek yok muhtemelen fıstığımın midesinde olurum size iş çıkmaz