RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 2 Mrt 2013 #261 yaren* dediki: onu bana kim almış acaba sormak lazım.. tabikide beslicem bitanecik duru'm o benim Genişletmek için tıklayın... Çok para verdim o ata kıymetini bil
yaren* dediki: onu bana kim almış acaba sormak lazım.. tabikide beslicem bitanecik duru'm o benim Genişletmek için tıklayın... Çok para verdim o ata kıymetini bil
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Mrt 2013 #262 mihrimah dediki: hoşbuldum internete giremiyorum günlerdir doğru dürüst hep aksilik hep aksilik neyse oyunu bozmuş olmayayım yareni alırdım (şş çaktırmayın sohbet etmiyoruzz) Genişletmek için tıklayın... merak etmedim desem yalan olur cnm iyisin ya bu yeter sohbete ederiz kim engel olacak ki forum adminleri bıktı zaten bizden
mihrimah dediki: hoşbuldum internete giremiyorum günlerdir doğru dürüst hep aksilik hep aksilik neyse oyunu bozmuş olmayayım yareni alırdım (şş çaktırmayın sohbet etmiyoruzz) Genişletmek için tıklayın... merak etmedim desem yalan olur cnm iyisin ya bu yeter sohbete ederiz kim engel olacak ki forum adminleri bıktı zaten bizden
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Mrt 2013 #263 RUZG4R dediki: Çok para verdim o ata kıymetini bil Genişletmek için tıklayın... bilirim ben biliriim
mihrimah turquoise Özel üye 2 Mrt 2013 #264 yaren* dediki: merak etmedim desem yalan olur cnm iyisin ya bu yeter sohbete ederiz kim engel olacak ki forum adminleri bıktı zaten bizden Genişletmek için tıklayın... sohbete doyum olmadığını radyo gecelerinden iyi biliriz de çıkmam lazım yarın erkenciyim. iyi geceler
yaren* dediki: merak etmedim desem yalan olur cnm iyisin ya bu yeter sohbete ederiz kim engel olacak ki forum adminleri bıktı zaten bizden Genişletmek için tıklayın... sohbete doyum olmadığını radyo gecelerinden iyi biliriz de çıkmam lazım yarın erkenciyim. iyi geceler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Mrt 2013 #266 LeyL-i Matem dediki: Adada ağızıma layık yemek yapacak birini. Genişletmek için tıklayın... senden iyi yemek yapan mı varmış bak sen yemekleri yap ben de bize sandal yaparım ama adadan kaçmak için değil gezmelik
LeyL-i Matem dediki: Adada ağızıma layık yemek yapacak birini. Genişletmek için tıklayın... senden iyi yemek yapan mı varmış bak sen yemekleri yap ben de bize sandal yaparım ama adadan kaçmak için değil gezmelik
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Mrt 2013 #267 _nehir_ dediki: senden iyi yemek yapan mı varmış bak sen yemekleri yap ben de bize sandal yaparım ama adadan kaçmak için değil gezmelik Genişletmek için tıklayın... Vardır vardır =) Güzel olur bu sandal işi =)
_nehir_ dediki: senden iyi yemek yapan mı varmış bak sen yemekleri yap ben de bize sandal yaparım ama adadan kaçmak için değil gezmelik Genişletmek için tıklayın... Vardır vardır =) Güzel olur bu sandal işi =)
AHSEM ....EnDl-LeS.... 3 Mrt 2013 #268 başta sahrayı sonra başmıza bir abla lazım leyl-i matem yada susukun son olarakta alemdar abiyi ))
~meLek~ GalataSaray'ım 20 Ags 2013 #269 Bilemedim ki şimdi..beni en iyi anlayacak birilerini alırdım herhalde.