K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Eyl 2015 #1,921 hayır desem alınmassın değilmi alttaki benimle safariye gelirmisin?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 7 Eyl 2015 #1,922 Gelirim. Alttaki benimle pikniğe gelir misin?
dderya kOkOşŞ V.I.P 7 Eyl 2015 #1,923 Yiyecek güzel bir seyler varsa gelirim Alttaki benimle kuaföre gelir misin
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 7 Eyl 2015 #1,924 Mangal olmazsa piknik neye yarar. Kanat olmazsa mangal neye yarar.Rakı olmazsa kanat ... neyse abartmayalım. Domates ekmek var. Dışarda beklemek şartı ile gelirim. Alttaki benimle masa tenisi oynamaya gelir misin?
Mangal olmazsa piknik neye yarar. Kanat olmazsa mangal neye yarar.Rakı olmazsa kanat ... neyse abartmayalım. Domates ekmek var. Dışarda beklemek şartı ile gelirim. Alttaki benimle masa tenisi oynamaya gelir misin?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Eyl 2015 #1,927 Gelirimm doyasiya muhabbet ederiz hem Alttaki kardesimi gezdiricem bugun o park senin bu park benim dolanip durcaz sende gelsene
Gelirimm doyasiya muhabbet ederiz hem Alttaki kardesimi gezdiricem bugun o park senin bu park benim dolanip durcaz sende gelsene
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 15 Eyl 2015 #1,928 olur gelirim.. alttaki benimle gökdelene merdivenlerden çıkmak şartıyla gelirmisin..?
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 15 Eyl 2015 #1,929 gelirim. alta ki benimle sebepsiz yere gelir misin
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Eyl 2015 #1,930 Hayır :/ Alttaki üye benle yemeğe gelir mi acaba karnım acıktı ve uykum yok