YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2015 #1,931 Gelirim yaa ben de acayip acıktım hiç bşey yok evde. Alttaki benimle röportaj yapmaya gelir misin ayın konuğu bölümünde ?
Gelirim yaa ben de acayip acıktım hiç bşey yok evde. Alttaki benimle röportaj yapmaya gelir misin ayın konuğu bölümünde ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Eyl 2015 #1,933 dderya dediki: Gelirimmmm Alttaki benimle bahcede ot toplamaya gelir misin ? Genişletmek için tıklayın... Gelirim Alttaki çimen suyu içtin mi hiç deneyelim mi
dderya dediki: Gelirimmmm Alttaki benimle bahcede ot toplamaya gelir misin ? Genişletmek için tıklayın... Gelirim Alttaki çimen suyu içtin mi hiç deneyelim mi
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Eyl 2015 #1,934 Uuuu cok merak ettim nasil bisey o oyle gelirim Alttaki benimle terasa gelir misin kahve icmeye ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Eyl 2015 #1,935 Faydalı bişeymiş diyorlar kesin tadı kötüdür Gelirim ) Alttaki bana fal baksak mı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2015 #1,936 Bakmasak hiç anlamam Alttaki yarın foruma 15 er konu eklemeye gelir misin?
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Eyl 2015 #1,937 Reader programi olursa gelirimm Alttaki kahvaltiya gelir misin sabah ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2015 #1,938 Gelirim Alttaki benimle plansız gezmeye gelir misin, plan yapınca her şey aksi gidiyor.
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Eyl 2015 #1,939 Bence de, gelirim alttaki benimle gün boyu sürecek bir alışverişe gelir misin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2015 #1,940 Alışveris hiç bana göre değil olmazzzzzzz. Alttaki benimle yarın denize gelir misin? Yaz bir türlü gitmedi bu yıl buralardan.
Alışveris hiç bana göre değil olmazzzzzzz. Alttaki benimle yarın denize gelir misin? Yaz bir türlü gitmedi bu yıl buralardan.