SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 16 Eyl 2015 #1,941 tabi olur. ) Alttaki balık tutmaya gelir misin?
OBir MEB Özel üye 17 Eyl 2015 #1,942 Neden olmasın çok yakında akarsu Car. Alttaki benimle piknik alanına gelip şu mangal yakar mısın?
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Eyl 2015 #1,943 Pikniğe gelirim ama mangal yakabilir miyim bilmiyorum, o duman kokusu üzerime sinip beni rahatsız eder çünkü. Alttaki konsere gidelim mi birlikte?
Pikniğe gelirim ama mangal yakabilir miyim bilmiyorum, o duman kokusu üzerime sinip beni rahatsız eder çünkü. Alttaki konsere gidelim mi birlikte?
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Eyl 2015 #1,944 Evetttt Demet akalin konseri olabilirr Alttaki benimle Demet akalin konserine gelir misinn sonra da biseyler yeriz
Evetttt Demet akalin konseri olabilirr Alttaki benimle Demet akalin konserine gelir misinn sonra da biseyler yeriz
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Eyl 2015 #1,945 konsere senin hatrın için gelirim ama yemek tamamen gönüllü katılabileceğim bir durum alttaki benimle everestte tırmanmaya gelirmisin kara pekmez katar yeriz ..
konsere senin hatrın için gelirim ama yemek tamamen gönüllü katılabileceğim bir durum alttaki benimle everestte tırmanmaya gelirmisin kara pekmez katar yeriz ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ekm 2015 #1,946 Olur kaşif neden olmasın. Alttaki benimle maça gelir misin birazdan gidiyorum.
patik Özel Üye Özel üye 2 Ekm 2015 #1,947 Elbette olur. Her zaman istediğim şey, stadda maç izlemek. Alttaki yürüyüş yapmak istiyorum, eşlik eder misin?
Elbette olur. Her zaman istediğim şey, stadda maç izlemek. Alttaki yürüyüş yapmak istiyorum, eşlik eder misin?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ekm 2015 #1,948 sağdizimde eski sakatlığım nüksetti ama seninle elbette yürüyüşe gelirim.. alttaki,bir amzon gezisine ne dersin..?
sağdizimde eski sakatlığım nüksetti ama seninle elbette yürüyüşe gelirim.. alttaki,bir amzon gezisine ne dersin..?
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #1,949 Bayılırım öyle fantastik şeylere gelirim tabii. Benimle bir şeyler yemeğe gelir misin, karnım çok açç...
Bayılırım öyle fantastik şeylere gelirim tabii. Benimle bir şeyler yemeğe gelir misin, karnım çok açç...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ekm 2015 #1,950 evet şu saatte bende senden çok farklı değilim..gelirim elbet yemekten sonra bir türk kahvesi içmeye gelirmisin??
evet şu saatte bende senden çok farklı değilim..gelirim elbet yemekten sonra bir türk kahvesi içmeye gelirmisin??