nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Ekm 2015 #1,961 Beyaz olani tutup seveceksek gelirim Alttaki hic bi planim yok nere giderim belli olmaz benimle gelir misin
Beyaz olani tutup seveceksek gelirim Alttaki hic bi planim yok nere giderim belli olmaz benimle gelir misin
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Ekm 2015 #1,962 En sevdiğim şey plansız pat diye yapılan şeylerdir... Alttaki birlikte kahve içelim mi?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ekm 2015 #1,963 elbette içelim kahve içmek seninle ayrı bir keyf olacaktır.. alttaki denizde taş kaydıralımmı..??
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Ekm 2015 #1,964 Evet cok severim cokta guzel kaydiririm Alttaki markete gidip alışveriş yapmam lazim sende gelirsen daha da keyifli olur gideriz demi
Evet cok severim cokta guzel kaydiririm Alttaki markete gidip alışveriş yapmam lazim sende gelirsen daha da keyifli olur gideriz demi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 10 Ekm 2015 #1,965 tabi gideriz.. alttaki yamaç paraşütü yapalımmı.?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Nsn 2016 #1,967 Yok gelmiyorum, sen pedikür yaptır ben biraz yüzeyim Alttaki benimle kahve içmeye gelir misin?, nescafe ama.
Yok gelmiyorum, sen pedikür yaptır ben biraz yüzeyim Alttaki benimle kahve içmeye gelir misin?, nescafe ama.
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Nsn 2016 #1,968 Bayilirim ama yanina cikolata istiyorum Alttaki benimle kordon'da kahvaltiya gelir misinn
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Nsn 2016 #1,969 Gelirimm sonra İzmiri baştan sona gezeriz Alttaki benimle hafta sonu şenliğine gelir misin şenliğe katılan bir şarkı söylemeli ama
Gelirimm sonra İzmiri baştan sona gezeriz Alttaki benimle hafta sonu şenliğine gelir misin şenliğe katılan bir şarkı söylemeli ama
MeRciMeK V.I.P V.I.P 18 Nsn 2016 #1,970 Gelirim söylerim şarkı nolcak Alttaki biraz uzaklara mi gitsek kafa dinlesek ?