P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #1,951 Ben türk kahvesi içmesem? Yarışma için fotoğraf çekmeye gelir misin?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ekm 2015 #1,952 ben kendi resmimi hazırladım ,gerçi sen katılamayacağımı söyledin ama,sanada iyi bir kare yakalamak için gelirim .. resim yarışmasına katılmayı düşünüyormusun..alttaki
ben kendi resmimi hazırladım ,gerçi sen katılamayacağımı söyledin ama,sanada iyi bir kare yakalamak için gelirim .. resim yarışmasına katılmayı düşünüyormusun..alttaki
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #1,953 Düşünüyorum ama düşünmek yetmez. Alttaki aldatılmak ile ilgili ne düşünüyorsun?
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #1,954 @kAşİf Oyunları karıştırdık bu oyun Alttakine soru sor oyunu değil...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ekm 2015 #1,955 Papatya dediki: @kAşİf Oyunları karıştırdık bu oyun Alttakine soru sor oyunu değil... Genişletmek için tıklayın... harbiden ya kendime gülüyorum şu an...
Papatya dediki: @kAşİf Oyunları karıştırdık bu oyun Alttakine soru sor oyunu değil... Genişletmek için tıklayın... harbiden ya kendime gülüyorum şu an...
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #1,956 Eveet o zaman oyunumuza dönebiliriz. Alttaki benimle bu kış kayak yapmaya gelir misin?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ekm 2015 #1,957 düşersem kaldırırsım ama alttaki benimle idman yapmaya gelirmisin..??
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 7 Ekm 2015 #1,958 çok isterdim ama gelemem ) alttaki benimle gezmeye gelir misin?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Ekm 2015 #1,959 Gelirim Alttaki istanbula gitcem bu kadar vazgecilmez yapan neymis bu sehri bi bakayim diyorum beraber gidelim mi
Gelirim Alttaki istanbula gitcem bu kadar vazgecilmez yapan neymis bu sehri bi bakayim diyorum beraber gidelim mi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ekm 2015 #1,960 tabi gelirim..güzeldir istanbul.. alttaki benimle güvercinlere yem atmaya gelirmisin?