Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Ock 2019 #31 Beyaz maaalların bir günü nasıl geçiyor bize anlatabilirmi?
beyazmasallar Üye 19 Ock 2019 #32 Çağlayağmur dediki: Beyaz maaalların bir günü nasıl geçiyor bize anlatabilirmi? Genişletmek için tıklayın... Genel olarak yoğunum son sınıf olduğum için dershane,staj,okul,ev.. baya yorucu hep koşuşturma halindeyim desem yeridir
Çağlayağmur dediki: Beyaz maaalların bir günü nasıl geçiyor bize anlatabilirmi? Genişletmek için tıklayın... Genel olarak yoğunum son sınıf olduğum için dershane,staj,okul,ev.. baya yorucu hep koşuşturma halindeyim desem yeridir
beyazmasallar Üye 19 Ock 2019 #34 Çağlayağmur dediki: Evde en çok zaman geçirmeyi sevdiğin yer neresi? Genişletmek için tıklayın... Odam
Çağlayağmur dediki: Evde en çok zaman geçirmeyi sevdiğin yer neresi? Genişletmek için tıklayın... Odam
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Ock 2019 #35 Okuldan gideyim birazda. Hangi dersi daha çok.seviyorsun?
beyazmasallar Üye 19 Ock 2019 #36 Çağlayağmur dediki: Okuldan gideyim birazda. Hangi dersi daha çok.seviyorsun? Genişletmek için tıklayın... Psikoloji okumak istediğim için psikolojiyi daha çok seviyorum.
Çağlayağmur dediki: Okuldan gideyim birazda. Hangi dersi daha çok.seviyorsun? Genişletmek için tıklayın... Psikoloji okumak istediğim için psikolojiyi daha çok seviyorum.
beyazmasallar Üye 19 Ock 2019 #38 Çağlayağmur dediki: Deniz manzarasımı? Dağ evimi? Genişletmek için tıklayın... Dağ manzarasını severim ama deniz bir başka ya
Çağlayağmur dediki: Deniz manzarasımı? Dağ evimi? Genişletmek için tıklayın... Dağ manzarasını severim ama deniz bir başka ya
beyazmasallar Üye 19 Ock 2019 #40 Çağlayağmur dediki: Yurt dışında yaman gerekse hangi ülkeyi seçerdin? Genişletmek için tıklayın... Aslında yurt dışı merakı olan veya onlara özenen biri değilim ama illede yaşamam gerekiyorsa Güney Kore de yaşamak isterdim
Çağlayağmur dediki: Yurt dışında yaman gerekse hangi ülkeyi seçerdin? Genişletmek için tıklayın... Aslında yurt dışı merakı olan veya onlara özenen biri değilim ama illede yaşamam gerekiyorsa Güney Kore de yaşamak isterdim