BIYIKLI V.I.P V.I.P 15 Mys 2007 #33 Ben olsaydım aday listesini deklege belirlesin ve hak eden listeye girsin der iki dudağımın arasından ülkemin vebalini atar ve halkıma demokrasiyi bırakırdım. Olması gereken gibi.
Ben olsaydım aday listesini deklege belirlesin ve hak eden listeye girsin der iki dudağımın arasından ülkemin vebalini atar ve halkıma demokrasiyi bırakırdım. Olması gereken gibi.
gizemce Katılımcı 4 Eyl 2007 #34 başbakan olsaydım bütün aç insanları doyurur yoksulara yardım eder evsizlere ev imkanı sağlardım
kelebek -ütopik- V.I.P 4 Eyl 2007 #35 başbakan olsan Hüseyin Çelik'in ikinci kez görevde kalmasına izin vermezdim..
MRMİC Uzman 18 Arl 2008 #38 Başbakan olsam idamı getirmek için çalışır ve devlete zarar verenlerin sonu için mücadele ederdim.
imposibel Usta 31 Ock 2009 #39 Tavrımı devam ettirip biraz da kendi ÜLKEM için çalışırdım. Dağıttıklarımı toparlamak zor olacaksa da uğraşırdım.
Tavrımı devam ettirip biraz da kendi ÜLKEM için çalışırdım. Dağıttıklarımı toparlamak zor olacaksa da uğraşırdım.