GöLGe Üstat 30 Ksm 2010 #101 sen benim için çayı öğrendiysen ben de biskrem veririm sana benim için makyajımı temizler misin yeni geldim eve üşeniyorum
sen benim için çayı öğrendiysen ben de biskrem veririm sana benim için makyajımı temizler misin yeni geldim eve üşeniyorum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ksm 2010 #102 temizlerim tatlım bi biskrem vermesende olur Bi biskrem versem yarın benim yerime işe gidermisin çok yorgunum
temizlerim tatlım bi biskrem vermesende olur Bi biskrem versem yarın benim yerime işe gidermisin çok yorgunum
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Arl 2010 #103 Ofiste güzel kızlar varsa biskreme gerek yok cidden bi dene piskrem versem acep bana vişne rengi bir ayakkabı bulur musun
Ofiste güzel kızlar varsa biskreme gerek yok cidden bi dene piskrem versem acep bana vişne rengi bir ayakkabı bulur musun
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Arl 2010 #104 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Ofiste güzel kızlar varsa biskreme gerek yok cidden bi dene piskrem versem acep bana vişne rengi bir ayakkabı bulur musun Genişletmek için tıklayın... Senin yaşına uygun bayan yok malesef hepsi olgun istermisin bu ayakkabı olur mu bi biskrem versem kahve yaparmısın
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Ofiste güzel kızlar varsa biskreme gerek yok cidden bi dene piskrem versem acep bana vişne rengi bir ayakkabı bulur musun Genişletmek için tıklayın... Senin yaşına uygun bayan yok malesef hepsi olgun istermisin bu ayakkabı olur mu bi biskrem versem kahve yaparmısın
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Arl 2010 #105 Off desene çekilmez ofisiniz var Hepsi fosil Aynı ayakkabının 2 rengi 1 eve ters gelir Ama fena da durmuyor haa Bu rengini görmemiştim Yapeem hade 1 kahve ama nescafe haa. Türk kahvesi beceremem. 1 biskrem versem sen de hayrına bi tabak mantı versen
Off desene çekilmez ofisiniz var Hepsi fosil Aynı ayakkabının 2 rengi 1 eve ters gelir Ama fena da durmuyor haa Bu rengini görmemiştim Yapeem hade 1 kahve ama nescafe haa. Türk kahvesi beceremem. 1 biskrem versem sen de hayrına bi tabak mantı versen
GöLGe Üstat 1 Arl 2010 #106 giderim valla evde otur otur küflendim ama yaaa yarın olmaz işte randevum var bi biskrem versem odamı toplar mısın ?
giderim valla evde otur otur küflendim ama yaaa yarın olmaz işte randevum var bi biskrem versem odamı toplar mısın ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Arl 2010 #107 Şuan yok ama annemi kandırdım haftasonu beraber mantı yapıcaz gel sende Bi biskrem versem bana kitap alır mısın arşiv yapıyorumda
Şuan yok ama annemi kandırdım haftasonu beraber mantı yapıcaz gel sende Bi biskrem versem bana kitap alır mısın arşiv yapıyorumda
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Arl 2010 #108 Hymm adını söyle yeter Bir biskrem versem bana 4 tane araba lastiği lazım yaa bi biskreme göre fazlasıyla pahalı ama
Hymm adını söyle yeter Bir biskrem versem bana 4 tane araba lastiği lazım yaa bi biskreme göre fazlasıyla pahalı ama
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Arl 2010 #110 GöLGe dediki: almam mıı sen iste ama sen de benim odamı topla Genişletmek için tıklayın... toplarım tatlım ne demek bi biskrem versem sadece bi haftalığına bizim evin ütülerini yaparmısın sıkıldımda ben
GöLGe dediki: almam mıı sen iste ama sen de benim odamı topla Genişletmek için tıklayın... toplarım tatlım ne demek bi biskrem versem sadece bi haftalığına bizim evin ütülerini yaparmısın sıkıldımda ben