k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Arl 2010 #111 Höööööööööööööyt Dikkat: Türk erkeği çıkabilir Daha neler ben bi biskrem verem de benim musluk akıyor bir el atsanız hayrınıza
Höööööööööööööyt Dikkat: Türk erkeği çıkabilir Daha neler ben bi biskrem verem de benim musluk akıyor bir el atsanız hayrınıza
GöLGe Üstat 1 Arl 2010 #112 ZeyNoO dediki: toplarım tatlım ne demek bi biskrem versem sadece bi haftalığına bizim evin ütülerini yaparmısın sıkıldımda ben Genişletmek için tıklayın... çok severim ütü yapmayı bi biskreme sen de bana kırmızı oje alır mısın bozulmuş benimki
ZeyNoO dediki: toplarım tatlım ne demek bi biskrem versem sadece bi haftalığına bizim evin ütülerini yaparmısın sıkıldımda ben Genişletmek için tıklayın... çok severim ütü yapmayı bi biskreme sen de bana kırmızı oje alır mısın bozulmuş benimki
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Arl 2010 #113 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Höööööööööööööyt Dikkat: Türk erkeği çıkabilir Daha neler ben bi biskrem verem de benim musluk akıyor bir el atsanız hayrınıza Genişletmek için tıklayın... Bi vana tamirinden anlamam tamirciye ihtiyacın var GÖLGEcim istediğin kırmızı oje olsun Bi biskrem versem bana profiterol alır mısın
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Höööööööööööööyt Dikkat: Türk erkeği çıkabilir Daha neler ben bi biskrem verem de benim musluk akıyor bir el atsanız hayrınıza Genişletmek için tıklayın... Bi vana tamirinden anlamam tamirciye ihtiyacın var GÖLGEcim istediğin kırmızı oje olsun Bi biskrem versem bana profiterol alır mısın
GöLGe Üstat 1 Arl 2010 #114 ZeyNoO dediki: Bi vana tamirinden anlamam tamirciye ihtiyacın var GÖLGEcim istediğin kırmızı oje olsun Bi biskrem versem bana profiterol alır mısın Genişletmek için tıklayın... almam yaparım ellerimle becerikli kızım bea bi biskrem versem benimle sinemaya gelir misin
ZeyNoO dediki: Bi vana tamirinden anlamam tamirciye ihtiyacın var GÖLGEcim istediğin kırmızı oje olsun Bi biskrem versem bana profiterol alır mısın Genişletmek için tıklayın... almam yaparım ellerimle becerikli kızım bea bi biskrem versem benimle sinemaya gelir misin
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Arl 2010 #115 Filme bağlı. 1 piskrem versem acep şu şebnem fereh ve bulutsuzluk özlemi düetini(sözlerimi geri alamam) bulabilir misin?
Filme bağlı. 1 piskrem versem acep şu şebnem fereh ve bulutsuzluk özlemi düetini(sözlerimi geri alamam) bulabilir misin?
GöLGe Üstat 1 Arl 2010 #116 vardı o bende zaten ama bulmam zor olur şimdi bi biskrem versem benim ilacımı getirir misin mutfaktan
vardı o bende zaten ama bulmam zor olur şimdi bi biskrem versem benim ilacımı getirir misin mutfaktan
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Arl 2010 #117 Vay bee hiç paylaşımcılığa sığmıyor Getirmem piskremin tamanını versem düet???
GöLGe Üstat 1 Arl 2010 #118 bulmam sıkıntı hangi dosyada olduğunu bilmiyorum ya da cd de mi onu da bilmiyorum bi biskrem versemm tercihimi meb de onaylatır mısın
bulmam sıkıntı hangi dosyada olduğunu bilmiyorum ya da cd de mi onu da bilmiyorum bi biskrem versemm tercihimi meb de onaylatır mısın
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Arl 2010 #119 Boşver tercihi bu yıl torpilliler gidecek zaten. Yapim hade 1 biskrem versem ballı süt alsam
GöLGe Üstat 1 Arl 2010 #120 o kolay sen meb de işi hallet yeter bi biskereme bütün evi temizler misin