YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Arl 2010 #121 Oooo siler süpürürüm Bi biskrem versem rakı sofrası hazırlar mısın ?
Schweppes Forum Tutkunu 2 Arl 2010 #123 alamam para biriktirmem lazım boğazımı durduramıyom zaten bi biskrem versem çekirdekleri yerime çıtlarmısın Metrobüstede bi biskrem versem yer verirmisn. bir biskrem versem ilerlemisin falan yazıyor
alamam para biriktirmem lazım boğazımı durduramıyom zaten bi biskrem versem çekirdekleri yerime çıtlarmısın Metrobüstede bi biskrem versem yer verirmisn. bir biskrem versem ilerlemisin falan yazıyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Arl 2010 #124 Vermem de ilerlemem de Ne o ya bi biskremle mi kanıracaksın beni Bi biskrem versem 120 ekran bi LCD tv alır mısın bana?
Vermem de ilerlemem de Ne o ya bi biskremle mi kanıracaksın beni Bi biskrem versem 120 ekran bi LCD tv alır mısın bana?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Arl 2010 #125 Çok pahalıysa maaşım yetmez Bi paket biskrem verirsen düşünürüm ama Bi biskrem versem kısır yaparmısın bana canım çekti
Çok pahalıysa maaşım yetmez Bi paket biskrem verirsen düşünürüm ama Bi biskrem versem kısır yaparmısın bana canım çekti
MeRciMeK V.I.P V.I.P 2 Arl 2010 #126 Yaparım .. ( : Bi biskrem versem haftasonu benimle dışarı çıkar mısın ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Arl 2010 #127 çıkarım evde sıkılıyorum zaten bi biskrem versem sahile inermiyiz
GöLGe Üstat 4 Arl 2010 #128 ooo seve seve ama önce uçak biletini karşıla da oraya geleyim bi biskrem versem benim için pazartesi sonuçlara sen bakar mısın yüreğim dayanmayacak çünkü
ooo seve seve ama önce uçak biletini karşıla da oraya geleyim bi biskrem versem benim için pazartesi sonuçlara sen bakar mısın yüreğim dayanmayacak çünkü
GöLGe Üstat 4 Arl 2010 #130 yok öğrencilik defterini kapatalı çoook oldu bi biskrem versem bugünkü Türk kahvemi yapar mısın