Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Arl 2012 #181 Birtanemi vereceksin biskremi bak o kadar ders birtane ile olmaz gel anlaşalım ) Bi biskrem versem bir bardak su getirirmisin?
Birtanemi vereceksin biskremi bak o kadar ders birtane ile olmaz gel anlaşalım ) Bi biskrem versem bir bardak su getirirmisin?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Arl 2012 #183 Bi biskreme çekemem o işkenceyi Bi biskrem versem benle çaya eşlik eder misin
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Arl 2012 #184 Tabi ki Bi biskrem versem markete gidebilir misin benim için ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Arl 2012 #185 Bu saate açık bulamam yarın gitse? Bi bikrem versem kardanadam yaparmısın benim için.
felsefe_mi ...!... Özel üye 24 Arl 2012 #186 Off şimdi ne desem bilemedim. O iş için en az 100 kağıt derim. Bibiskrem versem, 1 eti tutku verir misin
Off şimdi ne desem bilemedim. O iş için en az 100 kağıt derim. Bibiskrem versem, 1 eti tutku verir misin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2012 #187 Tutku veririm biskrem benim olsun bi biskrem versem yarınki ütülere bir el atarmısın(yardım amaçlı)
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Arl 2012 #188 atarım tabiki ..sen yorulma.. bi biskrem versem sende ütüden sonra kahve yaparmısın bize..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2012 #189 Oho yapmazmıyım yaparım tabi Kahve sonunda fal bakarmısın?
cemree =)=) V.I.P 25 Arl 2012 #190 Çağlayağmur dediki: Oho yapmazmıyım yaparım tabi Kahve sonunda fal bakarmısın? Genişletmek için tıklayın... Kahve falı bilemem ama tarot bakarım Bana köpek alırmısın
Çağlayağmur dediki: Oho yapmazmıyım yaparım tabi Kahve sonunda fal bakarmısın? Genişletmek için tıklayın... Kahve falı bilemem ama tarot bakarım Bana köpek alırmısın