e-PaCk Forum Gururu 14 Ksm 2009 #14 yanında kendimi de getiriim mi tatlı niyetine yani bi biskrem versem bana bi biskrem verri misin
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Hzr 2010 #15 Oyun Çok Basit.. Biskrem Karşılığında İsteğimizi belirtiyoruz.. Bi Biskrem Versem Bana Kahve Yaparmısın?
Oyun Çok Basit.. Biskrem Karşılığında İsteğimizi belirtiyoruz.. Bi Biskrem Versem Bana Kahve Yaparmısın?
jeriko Özel Üye Özel üye 23 Hzr 2010 #16 Yaparım ne demek.Ama nescafe.Çünkü diğerini bilmiyorum. Bi biskrem versem bana elmalı kurabiye yaparmısın?(Sen biskremleri ye bende elmalı kurabiyeleri.)
Yaparım ne demek.Ama nescafe.Çünkü diğerini bilmiyorum. Bi biskrem versem bana elmalı kurabiye yaparmısın?(Sen biskremleri ye bende elmalı kurabiyeleri.)
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 23 Hzr 2010 #17 yaparım ama söz veremiyorum bende kurabiyelerden yiyebilirim Bi biskrem versem benim yerime yarın sabah kahvaltıyı hazırlarmısın
yaparım ama söz veremiyorum bende kurabiyelerden yiyebilirim Bi biskrem versem benim yerime yarın sabah kahvaltıyı hazırlarmısın
jeriko Özel Üye Özel üye 23 Hzr 2010 #18 Sadece hazırlayacakmıyım.Yani sonrada sen yerken bakacam heee? Ama neyse öylede olsa hazırlayım bari. Bi biskrem versem şöyle limonlu vişneli hatta her meyveden karışık bir dondur ma ısmarlarmısın?
Sadece hazırlayacakmıyım.Yani sonrada sen yerken bakacam heee? Ama neyse öylede olsa hazırlayım bari. Bi biskrem versem şöyle limonlu vişneli hatta her meyveden karışık bir dondur ma ısmarlarmısın?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 23 Hzr 2010 #19 elbette ısmarlarım bu arada kahvaltıyada eşlik edbilirsin hadi okadar emek verdin benim yerime 1 saatliğne kardeşimle evde otururmusun
elbette ısmarlarım bu arada kahvaltıyada eşlik edbilirsin hadi okadar emek verdin benim yerime 1 saatliğne kardeşimle evde otururmusun
jeriko Özel Üye Özel üye 23 Hzr 2010 #20 Hemde biskrem vermeden öylemi?Olmaz Bi biskrem versem benim yerime bodrumu düzenlermisin?