Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Hzr 2010 #23 Sen biskremi ver ben bi ara sıkılırım Bi Biskrem versem bana bol damla çikolatalı ve profiterollü kakaolu pasta alırmısın
Sen biskremi ver ben bi ara sıkılırım Bi Biskrem versem bana bol damla çikolatalı ve profiterollü kakaolu pasta alırmısın
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Hzr 2010 #24 Bugün 2 tane pasta hediyem vardı Birini versem Bir biskrem versem bana çikolata alır mısın ?
GöLGe Üstat 29 Hzr 2010 #26 alırım ne olcak istenilen bu kadar basit olduktan sonra ; bi biskrem versem her şeyi 2 yıl öncesine alabilir misin ;
alırım ne olcak istenilen bu kadar basit olduktan sonra ; bi biskrem versem her şeyi 2 yıl öncesine alabilir misin ;
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Hzr 2010 #27 Elimde olsa alırım Bin kutu biskrem versem sen alabilir misin ?
GöLGe Üstat 29 Hzr 2010 #28 Sanırım alamam ama almayı çok isterdim bi biskrem versem hep benim yanımda olur musun :
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 29 Hzr 2010 #29 istesemde olabilmesi zor olan bi ihtimal bu.. bir biskrem versemmm bana şeker alırmısın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Hzr 2010 #30 Alırım sorun değil Bi biskrem versem bana yeni bir laptop alır mısın?