BuGün Günlerden Cuma komik eglenceli cuma gününe özel yazilar ve resimli sözler

Haftanın Maratonu Bitti, Yarın Cuma! Sanki bir olimpiyat koşusundan çıkmış gibi hissediyorum. Pazartesi'den Perşembe'ye kadar resmen zorlu parkurlarda ter döktük. Şimdi sıra madalya töreninde! Yarın Cuma, yani dinlenme ve eğlence madalyasını takma zamanı!

Hani pazartesi sendromu olur ya, işte onun tam tersi cuma sendromu var bende. Bütün hafta boyunca "Acaba cuma ne giysem?" diye düşünmekten, cuma geldiğinde ne yapacağımı şaşırıyorum. Resmen hafta sonuna giriş sınavı gibi! Sanki dünya üzerindeki tüm eğlence cuma günü başlıyormuş gibi hissediyorum ve bu durum beni birazcık geriyor. Ama yine de cuma, seni seviyorum! (Birazcık korkarak...)

Patronuma "Hocam, cuma moduna girdim, şarjım az kaldı, hafta sonu görüşürüz!" diye mesaj attım. Cevap olarak "Ben de Cuma modundayım, senin şarjını hafta sonu şarj etmeyi planlıyorum!" yazdı. Sanırım bu hafta sonu da bolca mesai beni bekliyor... Cuma, yine de sen şahitsin, ben yine de seni çok seviyorum! (Gizliden gizliye birazcık ağlayarak...)

Cuma akşamı evde tek başıma dans ediyorum. Komşular "Bu kadın yine ne yapıyor?" diye merak ediyor olabilirler. Aslında sadece "Hafta sonu geldi!" dansı bu. Belki de bunu bir gelenek haline getirip mahallece yapmalıyız. "Cuma Dansı Etkinliği" fena fikir değil sanki? Belki de komşularla dans ederek stres atarız. Ne dersiniz?

Cuma kahvesi normal kahve gibi değil sanki. O, sanki sihirli bir iksir. İçtiğim anda içimdeki tüm stres ve yorgunluk gidiyor. Bir de üzerine tatlı bir şeyler de yedim mi, değmeyin keyfime. Sanki hafta sonuna özel bir güçlendirici gibi. Cuma kahvesi, sen bir mucizesin! (Bir yudum daha alarak...)

Cuma günü plan yapmak biraz zor iş. Bazen en güzel plan, hiçbir şey yapmamak oluyor. (Yorganı başıma çekerek...)

Bugün Günlerden Cuma!

Ve işte yine o müthiş gün geldi çattı! Haftanın en sevilen, en çok beklenen, kahvelerin daha bir lezzetli, trafiğin daha bir çekilir olduğu gün: CUMA!

Sabah uyandınız, gözleriniz yarı açık, telefonunuzu elinize aldınız ve bir an "Acaba bugün hangi gün?" diye düşündünüz. Sonra birden aklınıza geldi: "CUMA!" İçinizde bir sevinç dalgası, yüzünüzde sebepsiz bir gülümseme... Çünkü biliyorsunuz ki bugün, haftanın en güzel günü.

Cuma Sabahı Pozitif Enerjisi

• Alarm çaldığında normalde yatağa yapışıp kalırsınız ama bugün "Hadi bakalım, son gün!" diyerek kalkıyorsunuz.
  • Kahvaltıda ekmeğin üzerine sürdüğünüz bal, sanki bugüne özel daha tatlı.
  • İşe giderken otobüs şoförüne "Günaydın!" demek için içinizden geliyor (ki normalde Pazartesi sabahı suratınıza bakmazsınız).

Cuma Günü İş Hayatı

• Toplantılar bugün daha kısa sürer, çünkü herkesin aklı hafta sonu planlarında.
  • Patronunuz bile bugün daha insancıl görünür. Belki de o da "Birazdan mesai bitecek" diye düşünüyordur.
  • Ofisteki en tembel çalışan bile bugün "Hadi bitirelim şu işleri!" moduna girer.

Akşam Olunca...

• Saat 17:00 olduğunda bilgisayarı hızla kapatıp çantanızı kapıyorsunuz. Çünkü Cuma akşamının kutsallığını kimse bozamaz!
  • Eve giderken yolda bir kafeye oturup "İşte bunu hak ettim!" diyerek bir kahve söylersiniz.
  • Akşam planları ya evde pijamalarla film-keyfi ya da arkadaşlarla buluşup "Haftayı kurtardık!" diyerek bir şeyler içmek olur.

Cuma Gecesi Felsefesi

Cuma akşamı, hafta sonunun başlangıcıdır. Pazar gecesi hüznü henüz çok uzaktır. Cumartesi sabahı uyanma stresi yoktur. Sadece özgürlük ve mutluluk vardır!
Yani kısacası, bugün her şey daha güzel! Çünkü bugün CUMA! 🎉
Not: Eğer bu yazıyı Cuma günü okuyorsanız, şu an resmen en şanslı insanlardan birisiniz. Hemen bir "Cuma şarkısı" açıp, bu güzel günün tadını çıkarın! 🎶

Mesajınızı yazın...
Geri