Bugün öyle bir zaman kısıtlamasıyla boğuşuyorum ki, "yorum yapayım" dedim, klavyem "hayatta olmaz" dedi. "Beğeni atayım" dedim, parmağım "kendini ne sanıyorsun?" diye ters ters baktı. Yani bugün "sanal varlığımı askıya aldım" diyebilirsiniz.
Neden mi?
Sabah alarmıyla uyandım, ama "snooze" butonuna o kadar çok bastım ki, telefon bana "Artık kalk, yoksa seni fabrika ayarlarına döndürürüm" dedi.
Kahve içerken öyle bir dalıp gitmişim ki, bardak bana "Bitti abicim, artık içecek bir şey kalmadı" diye mesaj attı.
iş yerinde "bugün çok üretken olacağım" dedim, Excel tabloları "Hadi oradan!" diyerek kendini kapattı.
Sonuç: Bugün yorumlar ve beğeniler "hayal ürünü" kategorisinde. Ama merak etmeyin, yarın "double like" ve "roman uzunluğunda yorum" ile geri döneceğim!

Not: Eğer bu mesajı okuyorsanız, şu an "hayalet modda" gezindiğimi bilin.

Bugünlük BuKadar SanalIzin Yarin Daha Komik Geri Donusum Olacak
Neden mi?
Sabah alarmıyla uyandım, ama "snooze" butonuna o kadar çok bastım ki, telefon bana "Artık kalk, yoksa seni fabrika ayarlarına döndürürüm" dedi.
Kahve içerken öyle bir dalıp gitmişim ki, bardak bana "Bitti abicim, artık içecek bir şey kalmadı" diye mesaj attı.
iş yerinde "bugün çok üretken olacağım" dedim, Excel tabloları "Hadi oradan!" diyerek kendini kapattı.
Sonuç: Bugün yorumlar ve beğeniler "hayal ürünü" kategorisinde. Ama merak etmeyin, yarın "double like" ve "roman uzunluğunda yorum" ile geri döneceğim!

Not: Eğer bu mesajı okuyorsanız, şu an "hayalet modda" gezindiğimi bilin.

Bugünlük BuKadar SanalIzin Yarin Daha Komik Geri Donusum Olacak