Çağlanın Günlüğü

Hayatın ne getireceği,senden ne götüreceğini kestiremiyoruz artık günlük .
Acı acıyla yoğruluyor sanki. 7 ay oldu annemin gidişine. Nurlar içinde uyusun. İnşallah. Şimdi ise sınanmalarim devam ediyor. Herşeyin başı sağlık bunu unutmamak lazım. Anne acısı çok büyük gecinden versin rabbim. Acırken icinede yara bırakıyormuş bunu son üç haftada öğrendim. Taziyede insanlar "Akıllı üzül" demişlerdi anlamamıştım . Ama şu an anlıyorum. Beni zorlu sürece sokan hastalığı öğerendigimde sadece haklılar mış diyebildim.
1 ayı bulan yoğun hastane sürecinden sonra dahasının daha da yorucu olacağını biliyorum. Ama şunu da biliyorum ki ben yenecegim kaybeden o olacak. Kazanan kızım eşim ve ben olacağız. Gözümün içine bakan üzgünmüyüm , ağlıyormuyum diye izleyen gül yüzlüm ,melek kızımla başaracağız biz.

Senin gibi güçlü bir anne, sevgi dolu bir eş ve harika bir insan elbette ki bu savaşı kazanacak canom hatta savaş bile değil senin için!

Şunu bil ki, yalnız değilsin. Burada seni düşünen, senin için dualar eden, seninle birlikte bu süreci yürekten paylaşan birçok insan var. Bazen yorulduğunda, güçsüz hissettiğinde, bu desteklerin sana küçük de olsa bir güç vermesini dilerim. Senin azmin, kızının sevgisi ve ailenden aldığın güçle bu süreci de atlatacaksın canom...

Canim Benim dikkat et bu yasadiklarin yada yasadiklarimiz kolay birsey degil tabiki hersey Allahin emri Sevdiklerimizi kaybetmek, hayatın en zor deneyimlerinden biridir ama biz birer anne olarak daha güclü olmak zorundayiz ve sende cok güclüsün ve bunu basaracaksin ve kendin icin kizin icin toparlayip güclü olman gerek ve unutma biz uzakta olsak hep seninleyiz

Mesajınızı yazın...
Geri