Bu durumumu aslında çok burada yazmak istemiyordu. Ama o kadar çok bağlanmışım ve o kadar çok ailem gibi görüyorum ki herkesi. Belki uzun süre foruma giremeyeceğim zamanlar olacak. Belki güçsüz düşüp moral bulacak yer olarak görüp gelecegim daima bilemiyorum. Belkide huzuru hep burada bulduğum için yine bulmaya buraya koşacağım o yüzden, bu özel durumumu bilmenizin hakkınız olduğunu düşündüm. Çünkü hepinizin sevgisi samimiyetini hep hissettim ailemsiniz.
Evet konuya geleyim. Maalesef bir aya yakın süre önce meme kanseri teşhisi kondu bana . Ameliyat oldum 12 gün oldu. Bundan sonraki süreçte kemo terapi,ışın ve hormon tedavileri olacak. Süreç zorlu ama benle inatlasirsa ben daha zorlu olurum
Bunda kararlıyım hic kusura bakmasın. Daha çok yolum var Allah'ımın izniyle. Melegimle,eşimle daha sağlıklı mutlu günler yaşayacağız. 
Yani vucuduma gelen kötü misafiri gönderdim iz birakmasin diyede tedavilerimi alıp daha güzel günlerle devam Rabbim ömür verdikçe.

Bu arada @YoRuMSuZ canom hatta canım o kadar büyük destekki Rabbim ondan razı olsun. Teşekkür ederim koca yürekli insan

Yesimcigim canım çok teşekkür ederim güçlüyüz biz anneyiz çünkü.
Ve güzel yürekli insanlarla dolan çerez ailem hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Evet konuya geleyim. Maalesef bir aya yakın süre önce meme kanseri teşhisi kondu bana . Ameliyat oldum 12 gün oldu. Bundan sonraki süreçte kemo terapi,ışın ve hormon tedavileri olacak. Süreç zorlu ama benle inatlasirsa ben daha zorlu olurum

Yani vucuduma gelen kötü misafiri gönderdim iz birakmasin diyede tedavilerimi alıp daha güzel günlerle devam Rabbim ömür verdikçe.

Bu arada @YoRuMSuZ canom hatta canım o kadar büyük destekki Rabbim ondan razı olsun. Teşekkür ederim koca yürekli insan

Yesimcigim canım çok teşekkür ederim güçlüyüz biz anneyiz çünkü.

Ve güzel yürekli insanlarla dolan çerez ailem hepinize şimdiden teşekkür ederim.