Çağlanın Günlüğü

Bu durumumu aslında çok burada yazmak istemiyordu. Ama o kadar çok bağlanmışım ve o kadar çok ailem gibi görüyorum ki herkesi. Belki uzun süre foruma giremeyeceğim zamanlar olacak. Belki güçsüz düşüp moral bulacak yer olarak görüp gelecegim daima bilemiyorum. Belkide huzuru hep burada bulduğum için yine bulmaya buraya koşacağım o yüzden, bu özel durumumu bilmenizin hakkınız olduğunu düşündüm. Çünkü hepinizin sevgisi samimiyetini hep hissettim ailemsiniz.

Evet konuya geleyim. Maalesef bir aya yakın süre önce meme kanseri teşhisi kondu bana . Ameliyat oldum 12 gün oldu. Bundan sonraki süreçte kemo terapi,ışın ve hormon tedavileri olacak. Süreç zorlu ama benle inatlasirsa ben daha zorlu olurum😊 Bunda kararlıyım hic kusura bakmasın. Daha çok yolum var Allah'ımın izniyle. Melegimle,eşimle daha sağlıklı mutlu günler yaşayacağız. 🙏
Yani vucuduma gelen kötü misafiri gönderdim iz birakmasin diyede tedavilerimi alıp daha güzel günlerle devam Rabbim ömür verdikçe. 🙏😊
Bu arada @YoRuMSuZ canom hatta canım o kadar büyük destekki Rabbim ondan razı olsun. Teşekkür ederim koca yürekli insan 🙏💐
Yesimcigim canım çok teşekkür ederim güçlüyüz biz anneyiz çünkü. 😘
Ve güzel yürekli insanlarla dolan çerez ailem hepinize şimdiden teşekkür ederim. 🙏

Hiç duygusala bağlamayalım gelip geçici durumlar bunlar, yaşam zorlukların üstüsinden gelince daha mutlu, daha güzel hale geliyor canom, sıfır sorunsuz bir yaşamda mutlu olunabileceğini hiç düşünme çünkü öyle bir dünya yok, sorun olmazsa sorunsuzluğun değerini bilemeyiz. Her şey çok güzel olacak. :)

AAA ay canim ya ondan hic korkma inan buna onu cabuk atlatirsin ama hep morelini yüksek tut herseyin ilaci moreldirrrrr ve herzaman yanindayizz unutma seviliyorsunnnnnnnnnnnnnnnn

Azcik dazlak olacağım sonra kısa saçlı olacağım sonra bakarım yakisirsa arık kısa saç yaparım belki sonrasında. 😊
Canom aynen katılıyorum Rabimin izniyle hallederiz 😊
Yesimimmm tesekku ederim bende seviyorum seni canım . ❤️

Bu durumumu aslında çok burada yazmak istemiyordu. Ama o kadar çok bağlanmışım ve o kadar çok ailem gibi görüyorum ki herkesi. Belki uzun süre foruma giremeyeceğim zamanlar olacak. Belki güçsüz düşüp moral bulacak yer olarak görüp gelecegim daima bilemiyorum. Belkide huzuru hep burada bulduğum için yine bulmaya buraya koşacağım o yüzden, bu özel durumumu bilmenizin hakkınız olduğunu düşündüm. Çünkü hepinizin sevgisi samimiyetini hep hissettim ailemsiniz.

Evet konuya geleyim. Maalesef bir aya yakın süre önce meme kanseri teşhisi kondu bana . Ameliyat oldum 12 gün oldu. Bundan sonraki süreçte kemo terapi,ışın ve hormon tedavileri olacak. Süreç zorlu ama benle inatlasirsa ben daha zorlu olurum😊 Bunda kararlıyım hic kusura bakmasın. Daha çok yolum var Allah'ımın izniyle. Melegimle,eşimle daha sağlıklı mutlu günler yaşayacağız. 🙏
Yani vucuduma gelen kötü misafiri gönderdim iz birakmasin diyede tedavilerimi alıp daha güzel günlerle devam Rabbim ömür verdikçe. 🙏😊
Bu arada @YoRuMSuZ canom hatta canım o kadar büyük destekki Rabbim ondan razı olsun. Teşekkür ederim koca yürekli insan 🙏💐
Yesimcigim canım çok teşekkür ederim güçlüyüz biz anneyiz çünkü. 😘
Ve güzel yürekli insanlarla dolan çerez ailem hepinize şimdiden teşekkür ederim. 🙏

Ablacım emin ol ki, bu zorlu ve meşakkatli süreçte yanında olan, dualarını ve sevgisini esirgemeyen birçok insan var. Senin gücün ve inancın, sevdiklerinin desteğiyle birleştiğinde her engeli aşabileceksin.

Forum ailesi olarak senin sağlıklı ve mutlu günlerine ulaşman için dualarımız seninle olacak. Güçlü, sevgi dolu yüreğinle, sevdiklerinin desteğiyle bu savaşı en güzel şekilde sonlandıracağına inanıyoruz. Hep yanındayız, çünkü sen bizim için çok değerlisin.🙏💕

Mesajınızı yazın...
Geri