Çerez Hatıra Defteri. :)

Gerçekten Geçmiş zaman özleniyor yaa..O muhabbetler..Espriler..Konular..Herşey..
İlk üye olduğum güne dönebilseydik keşke..
O zamanın ortamı ile şimdiki çok farklı..Bunu anladım..
Bu aralar eski hevesle girmiyorum siteye nedense..
Bi tripler..Bi havalar..Böyle ilgi çekme merakı..
Olaylar..Olaylar :)
Neyse kalan sağlar bizimdir..
Yapacak pek bişi yok..

Ben forum sitelerini memleketlere benzetiyorum. Her memleketin kendine has örf ve adetleri, değer yargıları ve yaşayış biçimleri oluyor.
Google'da bir bilgi araştırırken mutlaka bir forum sitesine yönlendiriliyoruz hit sıralamalarına göre ve ister istemez yapılan yorumlar ve seviye gözümüze çarpıyor.
Herkes, bulunduğu forumun tarzını, şeklini, seviyesini kendisine yakın bulmuştur ki aktif olarak kalmıştır orada.
Ben yapı gereği, saygı ve sevginin var olduğu her yere kafa rahatlığı ve huzur ile gelirim.
Bir ya da bir kaç kişinin kendi değer yargılarını yaşatabilecekleri, insanlara fayda sağlayabilecek ortamlar oluşturmaları, çerez ve benzeri forum kategorisi altında ki bazı sitelerin başlangıçlarıdır.
Bu noktada, Admin bir forum için çok önemlidir. O forumun kalitesi, seviyesi ve devamlılığı Admin'lik yükünü alan insanların istikrarı ve kişilikleri ile doğru orantılıdır.
Ben bu foruma geldim, gördüm ve şimdiye dek saygı ve seviye anlamında bir sıkıntıya şahit olmadım. Bu sebeple Yorumsuz Admin'i öncelikle tebrik ediyorum ve bu forumda yetkili olan diğer arkadaşlarımın seviyesini, desteklerini ve yapıcı tutumlarını gördükçe de, bireysel başarının nasıl toplum başarısına dönüştüğünü görüyorum.
Bu başarı, üyelerin de seviyelerinin yüksekliği ile gittikçe yükselen bir grafik gösterecektir.
Bir de facebook olmasaydı çok daha iyi olurdu ki nette insanlarının bir çoğunun çok fazla zamanını alan bir oluşum facebook. Neredeyse forumları unutturmaya tam destek veren bir oluşum hatta.
Fakat her şeye rağmen, bir foruma gönül verilmişse, o forum sitesinin yeri değişmiyor.
Çerez forum ailesine, sevgi, saygı ve başarı anlamında çok çok güzel yıllar diliyorum ve fırsat buldukça da aranızda olacağımı belirtmek istiyorum :)

Karhan, yazındaki bazı bölümler beni mahcup etti doğrusu. Teşekkürler düşüncen için. Burayı diğer forumlardan ayıran bazı özelliklerimiz olsun istedik hep. Gelen arada kaybolmasın, ailenin bir parçası olsun istedik.

Haklısın sosyal paylaşım siteleri artık forumları bitirme yolunda. Ve bu önlenemez yükseliş devam ediyor. Forumların yaptığı ve yapmak zoruna olduğu şey ise sosyal ağlarla iyi geçinmeye çalışmak. Var olabildiğimiz sürece bu savaşı sürdürücez siz ve sizin gibi değerli arkadaşlarımız ailemizin birer ferdi olduğu sürece...

Çok güzel anlattınız. Sosyal paylaşım siteleri en çok girilen siteler arasında malesef.
Açıkcası Çerez hayatıma girdiği andan itibaren, facebooku çoğu zaman açmayı bile unutuyorum ben:)
Zamanımı burda geçirmekten, paylaşmaktan, sohbet etmekten ve düşünce alışverişi yapmaktan öyle mutluyum ki:)
Sizde iyiki varsınız çünkü aileler kalabalıkken güzeldir:)

Karhan, yazındaki bazı bölümler beni mahcup etti doğrusu. Teşekkürler düşüncen için. Burayı diğer forumlardan ayıran bazı özelliklerimiz olsun istedik hep. Gelen arada kaybolmasın, ailenin bir parçası olsun istedik.

Haklısın sosyal paylaşım siteleri artık forumları bitirme yolunda. Ve bu önlenemez yükseliş devam ediyor. Forumların yaptığı ve yapmak zoruna olduğu şey ise sosyal ağlarla iyi geçinmeye çalışmak. Var olabildiğimiz sürece bu savaşı sürdürücez siz ve sizin gibi değerli arkadaşlarımız ailemizin birer ferdi olduğu sürece...

Mahçup oluşunuz, yine kişiliğinizden kaynaklanan güzel bir erdemdir bence :)
Bir çok forumdan bir çok yönünüzle ayrıldığınız aşikardır emin olun.
Bu güzel yolda, sabır ve başarılar diliyorum değerli arkadaşım :)

paylaşmaktan, sohbet etmekten ve düşünce alışverişi yapmaktan öyle mutluyum ki:)
Sizde iyiki varsınız çünkü aileler kalabalıkken güzeldir:)
Alıntı yaparken cümlelerinizden kesinti yaptım kusura bakmayın fakat çok önemli noktalara değindiğiniz için yaptım bunu..
Evet, forum demek; düşünce alışverişi yapmaktır..
Forum demek; bilgiyi beş kuruş para almadan paylaşmaktır..
Forum demek; güzel insanlarla güzel muhabbetlere iştirak edebilme mutluluğunu yaşamaktır..
Ve en son cümleniz çok güzeldi.. Her zaman ben de bunu savunurum ki; Aileler, sanalda da, gerçekte de kalabalıkken güzeldir :)

Ve en son cümleniz çok güzeldi.. Her zaman ben de bunu savunurum ki; Aileler, sanalda da, gerçekte de kalabalıkken güzeldir :)

Kesinlikle öyle çünkü kalabalık olunca başka bi tad oluyor. Kendimden örnek vericem, eskiden babanem her kış gelirdi ve bizde olurdu. Babanem oluncada ev her akşam misafir doluydu, kalabalık sofralar, kalabalık sohbetler vs.
Ben o kalabalığın içinde buyüdüm ve o tadı çok iyi biliyorum:)
Ve forumda öyle benim için, kalabalık olunca daha bi güzel oluyor, neşe dolu, sıcacık :)

Büyükler her zaman toparlayıcı oluyorlar evet. Büyük çınarları (Anneanne, dede vs..) yitirince de görevi bizler devralıyoruz :)
Şimdilerde aile ve akraba kavramı reelde de bulunamıyor ki sanalda olsun.. ama siz gibi düşünen insanlar oldukça buralarda da devam eder inşallah :)

hepinizin emegine yuregine saglik guzel duygulariniz icten yazilar icin cok tesekkürler sizler kadar becerip yazamam

bu güllerde alp daglarindan ailesine bir hatira kalsin....

Geri