_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ekm 2015 #11 MeRciMeK dediki: Kesintiye takildim sonucta cerezforum icinde efendim baska foruma mi gonderiyoruz Genişletmek için tıklayın... Nerden vergi keseceklerini şaşırıyorlar bu patronların hepsi aynı
MeRciMeK dediki: Kesintiye takildim sonucta cerezforum icinde efendim baska foruma mi gonderiyoruz Genişletmek için tıklayın... Nerden vergi keseceklerini şaşırıyorlar bu patronların hepsi aynı
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Ekm 2015 #12 peki eskisi gibi hamburger falan gönderebilecek miyiz eğer öyleyse olsun yaaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ekm 2015 #13 Maalesef hediye sistemi yok bunun içinde sadece var. Artık kazanılan leri birbirinize hediye göndeririz YA da adını değilde karizma yaparız
Maalesef hediye sistemi yok bunun içinde sadece var. Artık kazanılan leri birbirinize hediye göndeririz YA da adını değilde karizma yaparız
MeRciMeK V.I.P V.I.P 17 Ekm 2015 #14 _nehir_ dediki: Nerden vergi keseceklerini şaşırıyorlar bu patronların hepsi aynı Genişletmek için tıklayın... Aynilar aynii YoRuMSuZ dediki: Maalesef hediye sistemi yok bunun içinde sadece var. Artık kazanılan leri birbirinize hediye göndeririz YA da adını değilde karizma yaparız Genişletmek için tıklayın... Hediye yoksa niye sordun ki mi karizmami diye napicazz yi mezarami goturcez
_nehir_ dediki: Nerden vergi keseceklerini şaşırıyorlar bu patronların hepsi aynı Genişletmek için tıklayın... Aynilar aynii YoRuMSuZ dediki: Maalesef hediye sistemi yok bunun içinde sadece var. Artık kazanılan leri birbirinize hediye göndeririz YA da adını değilde karizma yaparız Genişletmek için tıklayın... Hediye yoksa niye sordun ki mi karizmami diye napicazz yi mezarami goturcez
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ekm 2015 #15 Hiiç öyle işte birnevi forumdaki karizmanı yani ne kadar aktif olduğunu belirliyor işte. Not: Sağda çıkan duyuruyu oy kullandıktan sonra sağ üst köşesindeki X işaretinden kapatabilirsiniz.
Hiiç öyle işte birnevi forumdaki karizmanı yani ne kadar aktif olduğunu belirliyor işte. Not: Sağda çıkan duyuruyu oy kullandıktan sonra sağ üst köşesindeki X işaretinden kapatabilirsiniz.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ekm 2015 #19 Ama bu kez de nin alım gücü olsun ister bizim üyelerimiz. Bir çıkmaza girdim ya.
dderya kOkOşŞ V.I.P 17 Ekm 2015 #20 bence kesinlikle hediye sistemi olmalı hem renkli renkli ne güzel görünüyordu nickimizin altında