YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ekm 2015 #21 Ah bir de eklentinin böyle bir özelliği olsa Ha yakın zamanda eskiden olduğu gibi oyun sistemini de eklemeyi düşünüyorum.
Ah bir de eklentinin böyle bir özelliği olsa Ha yakın zamanda eskiden olduğu gibi oyun sistemini de eklemeyi düşünüyorum.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Ekm 2015 #24 Daha önceden de sistemi vardı. Anlaşılan birisi hortumlamış
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Ekm 2015 #25 dderya dediki: peki eskisi gibi hamburger falan gönderebilecek miyiz eğer öyleyse olsun yaaa Genişletmek için tıklayın... Hatta hamburger de bizi gönderebilecek.
dderya dediki: peki eskisi gibi hamburger falan gönderebilecek miyiz eğer öyleyse olsun yaaa Genişletmek için tıklayın... Hatta hamburger de bizi gönderebilecek.
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 19 Ekm 2015 #27 Bence karizma sistemi daha iyi olur çokta güzel olur bi acaip
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Ekm 2015 #29 Bu 'ler niye kendi kendine eksiliyor @YoRuMSuZ ? Başka bankaya yatırmak istiyorum ben paramı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Ekm 2015 #30 Günlük giriş formatı ile ilgili bir durum. Günde sadece 1 kez günlük giriş ücreti veriliyor. Girdiğinizde verilse de ikinci girişler kesiliyor.
Günlük giriş formatı ile ilgili bir durum. Günde sadece 1 kez günlük giriş ücreti veriliyor. Girdiğinizde verilse de ikinci girişler kesiliyor.