K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 22 Ekm 2015 #31 ne olacak bu paraları ne olur bi söyleyin ,parayı bulduk harcıcak bi avm yok ..nasıl yani
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Ekm 2015 #32 Tamam tamam bir küçük mahalle bakkalı ile başlayalım. Bu gece bir enerji bulursam eklerim bir küçük büfe.
Tamam tamam bir küçük mahalle bakkalı ile başlayalım. Bu gece bir enerji bulursam eklerim bir küçük büfe.
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 17 Ksm 2015 #33 _nehir_ dediki: diyorum, bana verin. Hatta forumdaki miadımı doldurunca emekli ikramiyesi bağlanmasını talep ediyorum yetkililere duyrulur. Genişletmek için tıklayın... aynı düşüncedeyim
_nehir_ dediki: diyorum, bana verin. Hatta forumdaki miadımı doldurunca emekli ikramiyesi bağlanmasını talep ediyorum yetkililere duyrulur. Genişletmek için tıklayın... aynı düşüncedeyim
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 17 Ksm 2015 #35 biliyorum abi bakma sen ankette birinci çıktığına hiç sevmeyiz aslında parayı.istemem yan cebime koy
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Ags 2022 #37 O zamanlar fiyatlar epey yüksekmiş ya zamanla bu fiyatlarda enflasyona yenilmiş