Deli Kızın Hikayesi

Fiiuuuuv buraya ayak basmayalı çok olmuş
Sahi günlüğü tayin anılarım olsun diye açmıştım ama pek yol katetmemişim yahu.
Ben hala yemek yapamıyorum :( o kadar beceriksizim ki tost artık benim için bir akşam yemeği modunu almış durumda:-) Sonra da vay efendim niye evlenmiyormuşum??? Paşa oğlunuz bana yemek yaparsa olasıdır efenim... Neden olmasın?? :-)
Hazır evlilik demişken... Nasıl bir kurumdur bu yahu? Çevremde eskiden mutlu çiftler görürdüm şimdilerdeyse tüm çiftler birbirini boğacak konuma gelmiş. Yani kazara (Birgün dünyevi işlerden elimi eteğimi çektiğimde) evlenecek olsam düğünümü basıp siz kardeşsinize kadar çirkefe yatıp, işimi bozacak adamlar var; ben yandım sen yanma be anam varii bergen edası ile...
Çok şanssızım dersen kötü enerjiyi üzerine çekersin diyen enerji uzmanlarını toplayın bir odaya ıslak odun alıp gelcem ben... Şanssızım sayın uzman işte?? Hem de hiç şanssızım diye dırdır etmediğim bir anda oldu tüm şanssızlığım !! Devlet-i Al-i Tayyib-i bize bir tablet verdi onu da bozuk verdi :-) Şans bunun neresinde??? :-) Ama bazı insanlar gerçekten feci şanslı ya. O kadar elektrikleri azcık bana geçsin diye dip dibe duruyorum ama yok anacıııım enerji benim casper gibi içimden geçip başkasına fırlıyor :(
+Seni ciddiyete davet ediyorum
-Peki saat kaçta geleyim ??
Bu espriye dayanan bir erkek gördü bu gözler bugün sevgili günlük... Birde kezo hala trip yapıyor. Yahu bu ilkokul iq bozması espricikten sonra bile adam seni terk etmedi.. Heyyooo alooo??? Al onu al evlen 3 5 çocuk falan yap... Fazla trip aşık usandırır...
Yalnız ben kendimi düşünüyorum da ben böyle bir espri yapsam adamın ayrılmasını geçtim direkt evren değiştirir adam... Şans der susarım :-)

Yaşam enerjimi söndüren insanları sevmiyorum. Ve maalesef şuan o enerji sömürücüsü bir tipe haftan:-) ın iş günlerinde maruz kalıyorum. Bir insan nasıl olurda bu kadar sinir bozucu derece de sessiz olur. Hep korkmuşumdur sessiz insanlardan ve yine bir sessiz tip beni şaşırtmadı. Birine sinir olduktan sonraki aşama da hepten iğrenç ya. Kız resmen gözüme batıyor !!! Elimden bir kaza gelecek diye harbinden korkuyorum ama sürekli sakin!!! Sakin!!! Sakin!!! Modundan mala bağlamak üzereyim... Tek şikayetçi ben miyim diye aklımdan geçerken.... Aldım mesajı tamam :-) Tek olmamak güzel duygu ;)
Sevimsiz insanı bir yana bırakayım hadi!! Bir insan içlik muhabbetini kaç dakika dinleyebilir ??? Ben zaman tuttum :-). Tam 10 dakika yaşlı bir teyzenin içlik muhabbetine maruz kaldım. En son teyzem bacak şov yapıp içliğide gösterdi yaa pesss!! Mesele sadece içlik değil sen hala anlamadım mı ahh bre akılsız baş? Teyzem zaten hayatta uzatmalara oynayanlardan ama çene maşalah yeni doğmuş bebek gibi :-) Teyzem anlattı ben dinledim de keşke bana da söz hakkı verseydi :( O değil vahim taraf 80 küsur yasında bir insanın anılarını bekarlık günlerinden alıp anlatması... Anlayamazsın... Zengin kız fakir oğlan masallarını Türk filmlerinde sanırdım ki canlı şahidi gördüm :-) Tam bu kısım eğlenceliydi aslında. Teyze bana 3 kere soru sordu 3 kerede aynı soruyu sordu yahu :-) Ben yüzyüze arkadaşin sırtı dönük istediği gibi kopuyor tabii orada :( Gülmemek için hiç bu kadar çaba sarfetmemiştim... Tipimde alın bunun beynini ütüleyin izlenimi olmalı... Her geveze beni buluyor :( Değişik versiyonuna da maruz kalmıştım. Çakra diye diye saatlerimi sömüren kadın!!! Seninde unutmadım bilesin şekerim ;)

Facebookta yıllardır birisini özellikle aratıp acaba şimdi ne yapıyor ne ediyor diye aratmamıştım. Hatta itiraf etmek gerekirse ben bu işlemi hiç yapmamıştım. Ama sanırım dün bir şeytan dürtmüş olacak ki eskilerden birçok tipi aratıp bakma ihtiyacı duydum. Gerçekten çok enteresan lisedeki meşhur aşkım Emreyi görünce şok oldum. O karizmatik, entelektüel çocuk gitmiş evli, göbekli bir herif olmuş. İnsan gerçekten hayret ediyor :P Bir garip oldum ya... Tabi bu arada da şaka falan derken gerçekten artık yaş konusunda epey yol aldığımı fark ettim. Kimler gelmiş gitmiş hayatımızdan vay bee...
Zaten dünün şoku ve yaş almanın enteresan duygu durumunu üzerimden atamamışken birde çalışma ortamında epey bir gerildim bugün. Hayatta her şeyi kafaya takmamak ve hatta hayata karşı sal kayığı hangi nehir iyiyse orada gitsine varacak kadar kayıtsız olan ben, tek birşeyde geminin dümenini kırarım... Haksızlık... Gözümü dönüyor haksızlık karşisında ve karşıma mezardan sultan süleyman gelse tanıyamayacak konuma giriyorum. Öfke kontrolü için bir psikologa falan gitsem bilmem faydası dokunur mu?
Ama yaşlandırdı bu yer beni yahu. Eski neşemden bile eser kalmadı. Ünlü düşünür Urfalı İbo'nun dediği gibi o eski halimden eser yok şimdi :P
Amann fazla duygusala bağladım :P Ne demiş Sezen : Geçer geçer bu da geçer... :-)

Geri