Mahalle baskısı kavramını okurken üniversite de duyduğumda bir gıcık olmuştum hala da kendilerine kronik olarak gıcığım. Her şey johnson baby şampuanı yüzünden yaa
Tüm saflığımla markete girip şampuan reyonuna daldım. Elimi attım ve alıp çıkacaktım yanımda bir teyze ( Yok yeaa belki de benle yaşıttır. Teyze demeyim. Laan yoksa ben artık??? Neyse...) Bak dalin alırsan yanında şunu veriyor, bunu veriyor bizim çocuk çok seviyor hödöö de hödöö... Yok dedikçe kadın kronik bir şekilde dalin diyor. Acaba firmanın böyle memnun bir müşteriden haberi var mı çok pis merak içerisindeyim. Ama bende normal değilim anladım bunu. Cinsleri çeken bir mekanizma var bende ama çözemedim. Dalindi johnson babydi krizini "Yok dalin bana yaramıyor johnson baby daha iyi" dememle çözdüm. Yani çözdüğümü sandım bir an. Bu sefer hayret dolu kocaman iki yeşil göz üzerime çevrilip ne yani kendine mi alacaksın, eşek kadar insansın bakışları, bir süzmeler falan... Ne kadar iğrenç bir durum yaa. Çocuk şampuanıyla sadece çocuklar mı banyo yapacak yani? Tamam ilginç bir durum ama biliyorum ki Türkiye'de bu konuda tek değilim. Hayır öyle bir baktı ki kadın kendimi suçlu hissettim ya bir de açıklama gereği duydum durumu
-ama katkısız
-ama şey
-hani saç dökmüyor
-hani keemee de küüüm....
Ne yapıyorum dedim ya ben. Evet kendime alıyorum, gözlerim de yanmıyor var mı itirazın?? Hem bir önceki johnson baby de yanında balıklı oyuncakda verdiler çatla da patla....
İnsanlar belli bir yaştan sonra belli bir şeyi yakıştırmamaya devam ede dursunlar ama ben bildiğim ve zevk aldığım gibi yaşamaya devam edeceğim... Böyle bir vaka annemin yanında yaşansa lafı biliyorum abi... Bak yaşıtların evlendi, çocukları için alıyor da falan da filan... Anneme göre evlenmemem için hiçbir sorun yok. İş var yaş geldi falan
kızamıyorum da yaa canım benim. Her türk anne modeli böyle, napacaaan mecbuuuur
Kısaca baskılarınıza karnım tok mahalle... Baskını da al git
(Not : Bu arada saçının dökülmesinden şikayet wden varsa tez zamanda johnson baby kulansın. Süper işe yarıyor
)