Deli Kızın Hikayesi

Uzun zaman olmuş ya gelmeyeli buralara... Her neyse...
Askerlerin şafak sayması gibi günleri sayıp geçiyoruz. Şu an gerçekten ruhumun ve bedenimin olmak istediği tek yer Akdeniz sahilleri... Sabah uyanıp denize gireceksin... Gündüzün o kavurucu sıcağında okey, bilardo, uyuma, dolanma vb... gibi aktiviteleri yapacaksın. Akşam üzeri yine deniz, sonra sahilde hafif bir milli içki... :) Vallahi çok özledim ya :(
Yine de herşeye rağmen buralarda tam gezilecek mevsimde... Bir sümela, bir ayder, bir ne bileyim uzungöl zamanı geldi sanırım :) Bitmeyen kış mevsiminden midir nedir hala yaza geçtiğimizi algılamakta zorluk yaşıyorum. Bugün manavın önünden geçerken "Ahaa karpuz çıkmış. Tamam yaa yaz geldi" yorumuma kendim söyleyip kendim güldüm... Kış depresyonunun son kırıntılarını yaşayıp, tabaktakileri sıyırma aşamasına geldim herhalde... Hafif de bir erken(yalancı) bunama ile de bu olayı noter tastikli onaylamış bulunmaktayım... Yahu bir insan bankamatikten para çekip, sonra da kartı almayı unutur mu? Birisi yapsa 3 gün 3 gece gülerdim ama insan kendi aynı konumda olunca endişe duyuyor... Allah'tan çevremde başka bunaklarda varda doktor teşhisini biliyorum... Erken bunamaymışım... Stresten ve iş yorgunluğundan kaynaklanan yalancı bunamaymış :P Ohh tamam normalim :)... Ya "Tükenmişlik Sendromu"'na girseydim ne yapardım, dimi ama? Bazen Polyannaya da göz kırpmak lazım ;;)

Özlemişim buraya birşeyler karalamayı yaa :-)
Şu günlerde psikopat gibi Pou oyununa dadanmış durumdayım. Kocaman bir insan olarak bu oyunu oynarken Allahım ben ne yapıyorum demedim değil. Sonra benim gibi oynayan arkadaşları görünce "Neyse yaa tek anormal ben değilmişim" demenin verdiği o eşsiz mutluluğu var yaa hiçbir şeye değişmem. Ama çok tatlı oldu yaa kerata. Simokin aldım giydirdim falan :-)
Ama içimde bir gaddarlık mı var çözemedim. 2 gün aç bıraktım veledi ölmedi. Aç kalınca böyle gözlerini kocaman kocaman açıyor yaa bazen dayanamıyorum yazık diyorum :-) Acaba ne zaman ölecek çok merak ediyorum :-). Neyse yaşayıp göreceğiz :-)
Bu sene bu kadar boş zaman arasında bu kadar yoğun olmayı nasıl beceriyorum çözemedim. Bildiğin günler yetmiyor yaa. Ne var yani 1 gün 30 saat olsaydı : ( Yaa alakasız bir şekilde bu arada Hadise ne giymiş ya :-) niye bana dert olduysa anlamadım ama dünkü çizgili kotunu çok beğendiğim için olabilir mi acaba ? Bu kızda güzel mi çirkin mi çözemedim :-) Gün 30 saat olsa diyordum :-) Vallahi aydınlanma dönemindeyim ve bir takım şeyleri araştırmama saatler yetmiyor ya. Araştırmaya fazla dalmıs olacam ki, taa üniversite karaladığım bir kaç denemeciklere denk geldim bilgisayarda :-) O dönemler ne kadar da çaylakça düşüncelerim varmış :-) Ama hepsini güzel bir revizyondan geçirdim. Bir gün insanlıkla paylaşırım belki.
Allahım tam birşeyler yazacakken vallahi aklım yarışmaya kayıyor ya :-) Bize duyguyu çok güzel geçirdin diyen bir jüriye yani vatandaş odadan çıktıktan sonra " Jüriye geçirmişim ondan döndüler "
dese ayıp olmaz mı ya :-)
Neysee yaa ben susayım ve gideyim buradan :D

@felsefe_mi meğer pou dan ötürü mü karşılaşmıyo muşuz biz.. :P pou ne ki bu arada.. :D bi ara sanal bebek vardı evlatlık verene kadar baya annecilik oynamıştım onunla.. :D
neyse özlendin yazıp çıkacaktım ben.. :)

Düzenleyen yönetici:
Geri