_KbraS_ Özel Üye Özel üye 4 Ags 2016 #5,051 Sen yaz saati uygulaması, ben kış saati Ortak bi takvimimiz bile olmadı! Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri Bu zamanlar yoksa bize düşman mı?
Sen yaz saati uygulaması, ben kış saati Ortak bi takvimimiz bile olmadı! Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri Bu zamanlar yoksa bize düşman mı?
Aşk -A'şk- Özel üye 5 Ags 2016 #5,052 Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada, Sen varsan uyandırmasın kimse bu rüyadan aslında en güzel değil ama sevdiğim bir yeri
Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada, Sen varsan uyandırmasın kimse bu rüyadan aslında en güzel değil ama sevdiğim bir yeri
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 5 Ags 2016 #5,053 Zincirledim seni kalbime.. Anahtarlari yok denizlerde..
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 5 Ags 2016 #5,054 Saklı düşlerin en derin ifadesi.. Tanrının bana en zarif hediyesi.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Ags 2016 #5,055 zararım künyeden mi yoksa külliyen mi bünyeden
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ags 2016 #5,056 Dön Dünya Dön Dünya Yalansın Kocaman Bir Rüya Nasılda Kandırıp Oyalıyorsun Sorsan Herkes Mutlu Güya...
Dön Dünya Dön Dünya Yalansın Kocaman Bir Rüya Nasılda Kandırıp Oyalıyorsun Sorsan Herkes Mutlu Güya...
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 27 Eyl 2016 #5,057 Sebebi aşkını durduramadığım, İçini içime sığdıramadığım, Bir türlü kurtulamadığım, O adamsın, sen aşksın.
Sebebi aşkını durduramadığım, İçini içime sığdıramadığım, Bir türlü kurtulamadığım, O adamsın, sen aşksın.
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2018 #5,058 Şimdi kim.can katacak canıma Sarılıp kim yakacak Bitmiyor kavgam kaderle Arami kim yapacak
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2018 #5,059 Sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2018 #5,060 Sahte sevgililer terk ettiğinde Benim yokluğumu anlayacaksın Beni başkasıyla her görüşünde Kaybettikelirine ağlayacaksın
Sahte sevgililer terk ettiğinde Benim yokluğumu anlayacaksın Beni başkasıyla her görüşünde Kaybettikelirine ağlayacaksın