KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2018 #5,061 Akışına bıraktım gidiyorum Sonu hayır mı Şer mi bilemiyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 1 Ekm 2023 #5,063 Deli gönlüm aşkı sevdi gözlerinde..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Ksm 2023 #5,065 Bilmesin o felek seni çok sevdiğimi Duymasın kaderim seni istediğimi...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ksm 2023 #5,066 Anasız babasız. Kalmışım gurbet ellerde ne arayanım var ne de soranım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ksm 2023 #5,067 Yüreğime kar yağıyor..Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Ahmet kaya
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ksm 2023 #5,068 Üsküdar'a gider iken aldı da bir Yagmur
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 5 Arl 2024 #5,069 Hiç gözüme bakma Yaramaz çırpınışlar Şimdiye kadar söylemekte Geç kaldım aslen
Simurg 😉 Özel üye 5 Arl 2024 #5,070 Asi olsam da kalbi yok sanma Hiç lüzum yok ki yalana dolana Sen ne dersen de, you'll get it some day Küllerimizi savura savura
Asi olsam da kalbi yok sanma Hiç lüzum yok ki yalana dolana Sen ne dersen de, you'll get it some day Küllerimizi savura savura