eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 14 Arl 2016 #31 Bir tutam delilikti benimkisi tüm yaşanmışlıklara rağmen...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Arl 2016 #32 Ne yaşıyorsun sen burda ne buranın hali böyle fazla karamsar begenmedim
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 28 Şbt 2017 #33 Hayatın çeşitli güçlüklerine karşı üç şey hediye edilmiştir..Umut ,uyku ve mutluluk..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 28 Şbt 2017 #34 Yüreğine sağlık.Çok güzel paylaşımlar var gerçekten yüreğe dokunuyor
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 1 Mrt 2017 #35 Kaç mevsim girdi aramıza saydın mı ? Ölü papatyalar bile kokmuyor artık..
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 2 Mrt 2017 #36 Zorlama !! Ya kalbin kırılır ..Ya hevesin.. Diyen şair !!! Galiba sen haklıydın..!
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Mrt 2017 #37 eCeL dediki: Zorlama !! Ya kalbin kırılır ..Ya hevesin.. Diyen şair !!! Galiba sen haklıydın..! Genişletmek için tıklayın... Kim kırmış kim göster onu bana ne geziyorsun bu saatte sen burda
eCeL dediki: Zorlama !! Ya kalbin kırılır ..Ya hevesin.. Diyen şair !!! Galiba sen haklıydın..! Genişletmek için tıklayın... Kim kırmış kim göster onu bana ne geziyorsun bu saatte sen burda
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 2 Mrt 2017 #38 Sahraaammmmm kısımm geri döndümm ben teyze bile olmusummm haberim yok
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Mrt 2017 #39 eCeL dediki: Sahraaammmmm kısımm geri döndümm ben teyze bile olmusummm haberim yok Genişletmek için tıklayın... Yaa kaybolur musun sen bende senden habersiz bir suru şey yaparim
eCeL dediki: Sahraaammmmm kısımm geri döndümm ben teyze bile olmusummm haberim yok Genişletmek için tıklayın... Yaa kaybolur musun sen bende senden habersiz bir suru şey yaparim
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 2 Mrt 2017 #40 Kayboldum diye yapilirmi tüm bunlar ellam bebek bile yapmis çok özlendin gecen gün eski msjlarimizi okudum.ne kadar gülmüşüz senle
Kayboldum diye yapilirmi tüm bunlar ellam bebek bile yapmis çok özlendin gecen gün eski msjlarimizi okudum.ne kadar gülmüşüz senle