bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 29 Mrt 2019 #291 Düş dediki: Yazık ona ya. Kendini seviyor kendine çiçek gönderiyor. Acıdım aksi halde sevilecek biri değil Elbette sadece seni seviyorum ??? Genişletmek için tıklayın... Öhömm
Düş dediki: Yazık ona ya. Kendini seviyor kendine çiçek gönderiyor. Acıdım aksi halde sevilecek biri değil Elbette sadece seni seviyorum ??? Genişletmek için tıklayın... Öhömm
Düş Özel Üye Özel üye 29 Mrt 2019 #292 bivatandaş dediki: Öhömm Genişletmek için tıklayın... Bii seni ayrı seviyorum dostum
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 29 Mrt 2019 #293 Düş dediki: Yazık ona ya. Kendini seviyor kendine çiçek gönderiyor. Acıdım aksi halde sevilecek biri değil Elbette sadece seni seviyorum ??? Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun. Kendimi sokakta kalmış kedi yavrusu gibi hissettim ?
Düş dediki: Yazık ona ya. Kendini seviyor kendine çiçek gönderiyor. Acıdım aksi halde sevilecek biri değil Elbette sadece seni seviyorum ??? Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun. Kendimi sokakta kalmış kedi yavrusu gibi hissettim ?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 29 Mrt 2019 #294 nazenin dediki: @Düş @merakettim i niye seviyorsun ya bir tek beni sev Genişletmek için tıklayın... Kıskanma ?
nazenin dediki: @Düş @merakettim i niye seviyorsun ya bir tek beni sev Genişletmek için tıklayın... Kıskanma ?