Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Eyl 2014 #241 Ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bunu böyle bil. Korkularinda yaşamaya devam ettikçe daha neler neler kaybedeceksin.
Ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bunu böyle bil. Korkularinda yaşamaya devam ettikçe daha neler neler kaybedeceksin.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 10 Eyl 2014 #244 Giderek değerini düşürüyorsun. Yapma artık bunları. Vaz geç oyunlardan. Aklın, kalbin, için, dışın bir olsun. Benden geçtim. Başka can yakma!!!
Giderek değerini düşürüyorsun. Yapma artık bunları. Vaz geç oyunlardan. Aklın, kalbin, için, dışın bir olsun. Benden geçtim. Başka can yakma!!!
dderya kOkOşŞ V.I.P 20 Eyl 2014 #246 istersen acımasızsın de, istersen iğrenç bir insansın de. ben sadece kararlıyım.
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 20 Eyl 2014 #247 ben eğri kavramını bilmem veeee eğer bir cümleye nokta koyduysam hiç bir şey büyük harfle başlamaz HİKAYE ORDA BİTMİŞTİR(NOKTA)
ben eğri kavramını bilmem veeee eğer bir cümleye nokta koyduysam hiç bir şey büyük harfle başlamaz HİKAYE ORDA BİTMİŞTİR(NOKTA)
dderya kOkOşŞ V.I.P 20 Eyl 2014 #248 gule gule canim napiyosan yap. benle de ugrasma. yeter. bikmadin mi yani.sana o kadar sey dememe ragmen hala neler yapiyosun git isine yaa...
gule gule canim napiyosan yap. benle de ugrasma. yeter. bikmadin mi yani.sana o kadar sey dememe ragmen hala neler yapiyosun git isine yaa...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 21 Eyl 2014 #249 Benden iyisini bulamazsınız bence asamalar asamalar gerek yok aslinda
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Eyl 2014 #250 nedensiz de arayabilirsin...neden aramak yerine..