Farz edin ki "O" Burayı Okuyacak Neler Yazmak İsterdin?

yillar gecmis ama senin beni kirma istedin gecmemis. ne halin varsa gor umrumda bile degilsin artik. ihtiyacim olan zamnlarda hicbir an yanimda degildin. simdi utanmazca soylediklerine bak. batiyosun sekerim good bye.
don't see you!

bahsi gecen konuyu kabul edersem o fırsat ayağıma gelirse şansşlı mı olurum şanssız mı ? bu soruyu sorabilmeyi ,sende fikir alabilmeyi okadar çok isterdim ki.Nedense hep bişiler hep bişiler .Bir kerede gönlümce denk gitse dört dörtlük olsa herşey nolur. İki istediğimden birine veda etmek çok zor.kabul etsem beklermisin ki . reddetsem çok pişman olurmuyum ki . Hayat niye bana hep zor.

ben burda göbek atıyorum neşem göklerde, sen geçmis efkarlı efkarlı konustun bütün gün enerjimi sömürdün aman yaaa..
(h)ayyyydi bakalımmmm cok iyiyim :-P

:uyz:seni sevmekten hiç vaz geçmedim. şimdi saçlarım beyaz yüzümdede kırışlar oldu,gitmeden bir kez daha diyebilseydim içimdekileri sana belki bu kadar takılıp kalmazdım sevginde 12 koca yıl oldu ama her şey dün gibi öyle çok şey değişmişki etrafta nedense ben fark etmemişim yüreğimle gömeceğim seni.....

Geri