Farz edin ki "O" Burayı Okuyacak Neler Yazmak İsterdin?

Yillar sonra bile ikimizinde duygulari degismemis. Ama bu durumda ne yapmamiz gerektigini bilmiyoruz. Cabalamamiz, sabretmemiz gerekiyor.

hayatın dikenli yollarında yürürken,elbette başka engeller çıkacak karşına,sen sakın kendine olan güvenini kaybetme,bir o kalacak seninle,hüzünlerini kimseyle paylaşma ,en iyi sırdaşım yine kendin ol dostun bir gün düşman olarak çıkar karşına,kimsenin yanında ağlama zayıflığa yorarlar üzerine gelirler,daha çok ağlatırlar acımazlar,seni mutsuz edecek hiç bir şeyi hayatına sokma,hayat mutsuzlukla vakit geçirecek kadar uzun değil,ve bir gün gerçekten güveneceğin bir insanı bulursan sakın ona sırt çevirme,kim bu insan nasıl anlayacağım diye bir kaygın olursa kötü günlerine bak yanında kim varsa ..işte o

üzülmek bir şeyleri değiştirmiyor besbelli,olduğunu sandığın yerde hiç olmamışsın,bunu anlamakmı ağır geliyor,ellerinden bir şeyler kayarken tutamamakmı bilemiyorum,sadece gördüğüm koskocaman bir yalan,baştan sona koskoca bir yalan,sen çok iyi bir yalancı değilsin sadece ben sana çok inandım..belki bir gün dal rüzgarı affeder amma kırılmıştır bir kere ..

Geri