~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 13 Arl 2015 #421 bazen kelimeler anlatmaz insanın içindeki yangın anlatır ve the son..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Arl 2015 #422 Senden bir adım bekliyorum oysa Senin benden haberin bile yokken..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Arl 2015 #423 KıRMıZı dediki: Senden bir adım bekliyorum oysa Senin benden haberin bile yokken.. Genişletmek için tıklayın... Haberdar et ...
KıRMıZı dediki: Senden bir adım bekliyorum oysa Senin benden haberin bile yokken.. Genişletmek için tıklayın... Haberdar et ...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Arl 2015 #424 katip dediki: Haberdar et ... Genişletmek için tıklayın... Hafta sonu inşallah bi gidip görüneyim..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Arl 2015 #425 KıRMıZı dediki: Hafta sonu inşallah bi gidip görüneyim.. Genişletmek için tıklayın... Cesur insanların hali başka. Sen görün gerisi kader
KıRMıZı dediki: Hafta sonu inşallah bi gidip görüneyim.. Genişletmek için tıklayın... Cesur insanların hali başka. Sen görün gerisi kader
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Arl 2015 #426 katip dediki: Cesur insanların hali başka. Sen görün gerisi kader Genişletmek için tıklayın... Bakalım unutmazsam hafta sonuna kadar planlar hazır
katip dediki: Cesur insanların hali başka. Sen görün gerisi kader Genişletmek için tıklayın... Bakalım unutmazsam hafta sonuna kadar planlar hazır
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Arl 2015 #427 ne sen sezar ne ben brütüs..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Arl 2015 #429 Dünyanın neresinde olursak olalım. Ayrı şehirlerde de olsak, Gökyüzü aynı gökyüzü değil mi? Aynı gökyüzü altında yaşıyorsak, Vardır bir umut.. Kaderde varsa bulur elbet bizi.. Allah'tan ümit kesilmez !
Dünyanın neresinde olursak olalım. Ayrı şehirlerde de olsak, Gökyüzü aynı gökyüzü değil mi? Aynı gökyüzü altında yaşıyorsak, Vardır bir umut.. Kaderde varsa bulur elbet bizi.. Allah'tan ümit kesilmez !