P Papatya V.I.P V.I.P 8 Mrt 2016 #531 dderya dediki: sen her seye ragmen pozitifliklerle doldur kalbini guzelim benim Genişletmek için tıklayın... Negatif yükleye yükleye her şey ters düz oldu zaten napıcam böyle bilmiyorum kuzum..
dderya dediki: sen her seye ragmen pozitifliklerle doldur kalbini guzelim benim Genişletmek için tıklayın... Negatif yükleye yükleye her şey ters düz oldu zaten napıcam böyle bilmiyorum kuzum..
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Mrt 2016 #532 Beşiktaş'ın şampiyonluğa özleminden büyük sana olan hasretim.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Mrt 2016 #535 bir otobüs durağında yağmur yağarken içtiğim sigara geldi aklıma,çok zaman geçmiş...ama o tad hala damağımda..
bir otobüs durağında yağmur yağarken içtiğim sigara geldi aklıma,çok zaman geçmiş...ama o tad hala damağımda..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 10 Mrt 2016 #536 Sana illa şiir mi yazmalıyım Çay demlesem olmaz mı
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 10 Mrt 2016 #537 saat çok geç olmuş beklentilerimde bir o kadar bayat..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 24 Mrt 2016 #539 Birini tanıdım. Şeritsiz, raysız, bulutsuz ve hatta bavulsuzken; baştan sona bir yolculuktu.