RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Mys 2014 #22 MeRciMeK dediki: Dusunelim biz bu egitim isini Yorumsuz kamkiyle Yoksa imlalar falan dayanamiyorum Genişletmek için tıklayın... Oooo o zaman o iş yaş Türkçe'mizi doğru kullanalım deyip konuyu kapatalım daha kolay
MeRciMeK dediki: Dusunelim biz bu egitim isini Yorumsuz kamkiyle Yoksa imlalar falan dayanamiyorum Genişletmek için tıklayın... Oooo o zaman o iş yaş Türkçe'mizi doğru kullanalım deyip konuyu kapatalım daha kolay
melodi ~ Üye 3 Mys 2014 #25 RUZG4R dediki: sende mi kankisin ? =) Genişletmek için tıklayın... evvvett
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Mys 2014 #26 Tanışalım Hoşgeldin
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Mys 2014 #28 melodi ~ dediki: evvvett Genişletmek için tıklayın... mericeyn hanginiz ben onu merak ediyorum
melodi ~ Üye 3 Mys 2014 #29 RUZG4R dediki: mericeyn hanginiz ben onu merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... ben değilim meriiiğğmm nirdesiin
RUZG4R dediki: mericeyn hanginiz ben onu merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... ben değilim meriiiğğmm nirdesiin
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Mys 2014 #30 melodi ~ dediki: ben değilim meriiiğğmm nirdesiin Genişletmek için tıklayın... Forumda ki maryy mericeyn mi yoksa ..
melodi ~ dediki: ben değilim meriiiğğmm nirdesiin Genişletmek için tıklayın... Forumda ki maryy mericeyn mi yoksa ..