Mericeyni tarihe gömdük insan icine cikicak yuzu kalmadi sen nerden taniyosun onumericeyn hanginiz ben onu merak ediyorum
Mericeyni tarihe gömdük insan icine cikicak yuzu kalmadi sen nerden taniyosun onu
Ama sende baya kavramışsın isimleri muhteşem hafızan varmış cidden hayran kaldımTanımıyorum.. Kim olduğu konusunda hiç bir fikrim yok namı sizinle birlikte geldi ..İkiniz baya kankaymızsınız ama pardon kamki
Ama sende baya kavramışsın isimleri muhteşem hafızan varmış cidden hayran kaldım
Adminene de hafızayı güçlendirme yolları öğretsene
Ben çok unutkanım yaa ne düşündüğümü bile unutuyorum
Tü tü maşallah Nazar değmesin yani değdirmim diye diyorumAllah vergisi adminem bende bu hafıza olmasa 3 günde batarım ben
Onun adını ettigimizi hatirlamiyorum ya neyse Meryy le beraber geldik ceyn i kovaladik bende kanki cokTanımıyorum.. Kim olduğu konusunda hiç bir fikrim yok namı sizinle birlikte geldi ..İkiniz baya kankaymızsınız ama pardon kamki
Sen o üyeyi nerden biliyosun bakim, mericeyn erkek çıkmıştı yoksa o senmiydin ? asdghjmericeyn hanginiz ben onu merak ediyorum
Hoşgeldin cnm, nekadar rötarlı geldin ben de Özcanı getirmeye gittin sandımdıben değilim
meriiiğğmm nirdesiin