• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

FORUM AİLEMDEN DESTEK BEKLİYORUM :)

:) seni tutan ne? saygı ve ahlak kuralları içerisinde olduktan sonra benimle bütün fikirlerini paylaşabilirsin,hatta forumdaki bir çok insanla bir çok fikrini paylaşabilirsin sevgili nsrn3426

:) seni tutan ne? saygı ve ahlak kuralları içerisinde olduktan sonra benimle bütün fikirlerini paylaşabilirsin,hatta forumdaki bir çok insanla bir çok fikrini paylaşabilirsin sevgili nsrn3426
siz benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz heralde..benim söz ettiğim duygular size karşı başkasına olsa ondan çare ararım amacım fikir paylaşmak değil size duyduğum hissi size anlatabilmek..

nsrn3426 bana karşı beslendiğiniz hiç bir duygudan sorumlu değilim , burada bulunma amacım insanların bana hissetiği naçizane duygularına hitap etmek değil,amaç dışındaki hiç bir durumada cevap vermek zorunda değilim,gelgörki duygunuzun ne olduğunu dahi açıklamamışsınız,size bir büyüğünüz olarakta tavsiyem ne hissediyorsanız geçicidir lütfen paylaşmayın ve haberdar etmeyin,olmaktan büyük zevk aldığım bu güzel ortmdan beni soğutmayın,lütfen yerinizde kalın ve beni sakın kabalaştırmayın..

Geri