KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ksm 2013 #11 RUZG4R dediki: Ne yapacan banlıyacan mı bizi Genişletmek için tıklayın... kankamı kimse banlayamaz yassaaakk
RUZG4R dediki: Ne yapacan banlıyacan mı bizi Genişletmek için tıklayın... kankamı kimse banlayamaz yassaaakk
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Ksm 2013 #12 Yoklama saatini değiştirsek olmazmııı 22:23 itibariyle Burdayım
~meLek~ GalataSaray'ım 3 Ksm 2013 #13 RUZG4R dediki: Ne yapacan banlıyacan mı bizi Genişletmek için tıklayın... Yok ya istesemde banlayamam yetkim yok Banlamam ama banlattırırım
RUZG4R dediki: Ne yapacan banlıyacan mı bizi Genişletmek için tıklayın... Yok ya istesemde banlayamam yetkim yok Banlamam ama banlattırırım
~meLek~ GalataSaray'ım 3 Ksm 2013 #14 Çağlayağmur dediki: Yoklama saatini değiştirsek olmazmııı 22:23 itibariyle Burdayım Genişletmek için tıklayın... Aslında saati o kadarda önemli değil burda olmak yeterli )))
Çağlayağmur dediki: Yoklama saatini değiştirsek olmazmııı 22:23 itibariyle Burdayım Genişletmek için tıklayın... Aslında saati o kadarda önemli değil burda olmak yeterli )))
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Ksm 2013 #16 Asi MeLeK dediki: Yok ya istesemde banlayamam yetkim yok Banlamam ama banlattırırım Genişletmek için tıklayın... Bak sen hele ..Küçükk beni banlatacak
Asi MeLeK dediki: Yok ya istesemde banlayamam yetkim yok Banlamam ama banlattırırım Genişletmek için tıklayın... Bak sen hele ..Küçükk beni banlatacak
~meLek~ GalataSaray'ım 3 Ksm 2013 #17 RUZG4R dediki: Bak sen hele ..Küçükk beni banlatacak Genişletmek için tıklayın... Hee banlatcam torpilliyim ben ona göre
RUZG4R dediki: Bak sen hele ..Küçükk beni banlatacak Genişletmek için tıklayın... Hee banlatcam torpilliyim ben ona göre