nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Eyl 2021 #101 Artemis dediki: @yilmaz27 @nazenin @AyLiz benden size gelsin ellerimle yaprım Genişletmek için tıklayın... Ben hakkımı şimdi alıyorum ellerine sağlık kuzum
Artemis dediki: @yilmaz27 @nazenin @AyLiz benden size gelsin ellerimle yaprım Genişletmek için tıklayın... Ben hakkımı şimdi alıyorum ellerine sağlık kuzum
V vucupvucup Üye 30 Eyl 2021 #102 nazenin dediki: Papatya nerelerde napıyor acabaa Tanıyor musunuz Genişletmek için tıklayın... Hic tanimiyorum. Fal bakiyor olmali
nazenin dediki: Papatya nerelerde napıyor acabaa Tanıyor musunuz Genişletmek için tıklayın... Hic tanimiyorum. Fal bakiyor olmali
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Eyl 2021 #103 vucupvucup dediki: Hic tanimiyorum. Fal bakiyor olmali Genişletmek için tıklayın... Papatyaya kahve ikram edince son zamanlarda aktif değil ondan sordum
vucupvucup dediki: Hic tanimiyorum. Fal bakiyor olmali Genişletmek için tıklayın... Papatyaya kahve ikram edince son zamanlarda aktif değil ondan sordum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Eyl 2021 #104 YoRuMSuZ dediki: @CANISIKILANADAM @violeta @yesim434 Afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... 1 saat sonra işten cıkıp eve gıdecegim ozaman bütün ikram edilen kahveleri afiyetle icecegim mis gibi ve şimdiden hepinizin eline saglık kesesine bereket
YoRuMSuZ dediki: @CANISIKILANADAM @violeta @yesim434 Afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... 1 saat sonra işten cıkıp eve gıdecegim ozaman bütün ikram edilen kahveleri afiyetle icecegim mis gibi ve şimdiden hepinizin eline saglık kesesine bereket
V vucupvucup Üye 30 Eyl 2021 #105 nazenin dediki: Papatyaya kahve ikram edince son zamanlarda aktif değil ondan sordum Genişletmek için tıklayın... Evet, iclenmis bir seylere o yuzden kahve gonderdim
nazenin dediki: Papatyaya kahve ikram edince son zamanlarda aktif değil ondan sordum Genişletmek için tıklayın... Evet, iclenmis bir seylere o yuzden kahve gonderdim
V vucupvucup Üye 30 Eyl 2021 #106 vucupvucup dediki: Evet, iclenmis bir seylere o yuzden kahve gonderdim Genişletmek için tıklayın... Aslinda 2012 senesinde iclenmis bir seye, bugun de baska birisi tarafindan konu hortlatilmis, ben bugun iclenmis sandim.
vucupvucup dediki: Evet, iclenmis bir seylere o yuzden kahve gonderdim Genişletmek için tıklayın... Aslinda 2012 senesinde iclenmis bir seye, bugun de baska birisi tarafindan konu hortlatilmis, ben bugun iclenmis sandim.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Eyl 2021 #107 vucupvucup dediki: Aslinda 2012 senesinde iclenmis bir seye, bugun de baska birisi tarafindan konu hortlatilmis, ben bugun iclenmis sandim. Genişletmek için tıklayın... Duyarlılığın çok hos keşke papatyamızda burada olsaydı da görseydi birgün yeniden aramızda olur inşallah
vucupvucup dediki: Aslinda 2012 senesinde iclenmis bir seye, bugun de baska birisi tarafindan konu hortlatilmis, ben bugun iclenmis sandim. Genişletmek için tıklayın... Duyarlılığın çok hos keşke papatyamızda burada olsaydı da görseydi birgün yeniden aramızda olur inşallah
V vucupvucup Üye 30 Eyl 2021 #108 nazenin dediki: Duyarlılığın çok hos keşke papatyamızda burada olsaydı da görseydi birgün yeniden aramızda olur inşallah Genişletmek için tıklayın... Ins. Kahve gonderdim uyanir belki
nazenin dediki: Duyarlılığın çok hos keşke papatyamızda burada olsaydı da görseydi birgün yeniden aramızda olur inşallah Genişletmek için tıklayın... Ins. Kahve gonderdim uyanir belki
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ekm 2021 #109 Artemis dediki: @yilmaz27 @nazenin @AyLiz benden size gelsin ellerimle yaprım Genişletmek için tıklayın... Cok teşekkür ediyorum
Artemis dediki: @yilmaz27 @nazenin @AyLiz benden size gelsin ellerimle yaprım Genişletmek için tıklayın... Cok teşekkür ediyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 1 Ekm 2021 #110 Bugün dünya kahve günü Herkese benden kahve