RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Hzr 2013 #51 eFSaNe_KaRTaL dediki: Anonymous Hack grubu resmi siteleri çökertiyor.. Resmi gazete Cumhurbaşkanlığı DSİ bir çok site çökertilmiş.. Genişletmek için tıklayın... Anonymous Hack grubu ntvyide hackledi diyorlar ..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Anonymous Hack grubu resmi siteleri çökertiyor.. Resmi gazete Cumhurbaşkanlığı DSİ bir çok site çökertilmiş.. Genişletmek için tıklayın... Anonymous Hack grubu ntvyide hackledi diyorlar ..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Hzr 2013 #52 felsefe_mi dediki: Başta bir afedersin, isterlerde dava açsınlar dedi... Acayip bir gider yaptı Ama Abdüllatif Şener bombaydı Genişletmek için tıklayın... Adam malını biliyo
felsefe_mi dediki: Başta bir afedersin, isterlerde dava açsınlar dedi... Acayip bir gider yaptı Ama Abdüllatif Şener bombaydı Genişletmek için tıklayın... Adam malını biliyo
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Hzr 2013 #53 RUZG4R dediki: Anonymous Hack grubu ntvyide hackledi diyorlar .. Genişletmek için tıklayın... ntv..akp.org..tbmm ve niceleri..Adamlar çoştu..
RUZG4R dediki: Anonymous Hack grubu ntvyide hackledi diyorlar .. Genişletmek için tıklayın... ntv..akp.org..tbmm ve niceleri..Adamlar çoştu..
felsefe_mi ...!... Özel üye 3 Hzr 2013 #54 İnternette dolanan bir espri... Biraz da gülelim Polis; Dağılın yoksa müdahale edeceğiz. Çarşı Grubu; Aynı şey sizin için de geçerli!
İnternette dolanan bir espri... Biraz da gülelim Polis; Dağılın yoksa müdahale edeceğiz. Çarşı Grubu; Aynı şey sizin için de geçerli!
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Hzr 2013 #55 İnönü stadının yıkımında kullanılan dozer ele geçirilmiş.. Tomaları kovalıyorlarmış
felsefe_mi ...!... Özel üye 3 Hzr 2013 #56 Gördüm öyle bir haber de.. Doğru mu henüz bilmiyorum. Ama eğer doğruysa, çok gülerim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Hzr 2013 #57 felsefe_mi dediki: Gördüm öyle bir haber de.. Doğru mu henüz bilmiyorum. Ama eğer doğruysa, çok gülerim Genişletmek için tıklayın... Acaba
felsefe_mi dediki: Gördüm öyle bir haber de.. Doğru mu henüz bilmiyorum. Ama eğer doğruysa, çok gülerim Genişletmek için tıklayın... Acaba
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Hzr 2013 #59 Face üzerinden resim eklemeyelim arkadaşlar, günü birlik resimler yarın öbür gün kırılacak. Hele de başka forum üzerinde resim hiç eklemeylim mümkünse
Face üzerinden resim eklemeyelim arkadaşlar, günü birlik resimler yarın öbür gün kırılacak. Hele de başka forum üzerinde resim hiç eklemeylim mümkünse