ve iyide oldu en azından artık o eski herşeye boyun eğen toplum olmadığını başbakanda anladı
dostum bunu nasıl yazabildin orda türk bayragının yanında aponun posteri cirit atıyor neresi iyi oldu bdp lilerin yanında mhp liler saf kurmuşlar chp liler kalabalık olsunda kim gelirse gelsin tarzında bi duruşları var .
polisin kafası gözü yarılmış halk perişan olmuş bankaların çamları dükülmüş dükkanlar yerle bir . akp nin değil tc nin valilik binası taşlanıyor .polis arkadaşımı arıyorum panik ve korku sesinden anlaşılıyor bize insan gibi davranmıyorlar ellerine geçirseler öldürecekler diyor .. bu saatten sonra benim için milliyetçilik türklük vatanseverlik gibi kavramlar ortadan kalkmıştır . paramın olduğu yer benım vatanım dilini konuştuğum herkes benim halkımdır
.tc ye ne olursa olsun 3 dedemi şehit verdik yokluk içinde yetim büyüdük ve askerde şehit verdiğimiz abimin baş ucunda sallanan türk bayrağının yanında istanbulda eşkiyanın posteri bayrağı sallanıyor ve oradaki hiçkimse buna bişey demiyor . artık bu duruma klavyemden tek harf yazacak değilim . eğer yazım çok ağır oldu ise yönetici arkadaşlar silsinler ...