görünmezadam...

Ben seni sevmiyorum aslında...
Kokunu , bana dokunuşunu , omzuma yatışını , dudaklarını dudaklarıma dokunduruşunu , tenini , nefesini , bakışını , elimi göğsüne koyduğumda ki kalp atışını seviyorum...

-görünmezadam

Gidenler bizden hep bir parça götürürler. O parçanın yerinde de derin izler kalır. Herkesin bir yara izi vardır. İnsanlardan gizlemeye çalıştığı saklamak için çok uğraştığı bir yara izi. Herkesin bir yara izi vardır. Kimseye dokundurtmayacak kadar güzel olan. Baktıkça nefes alabiliyor olmanın kıymetini anlamanı sağlayacak bir yara izi. Bu izlerle yaşamaya alışırsın. Bir sabah belki gün doğarken baktığında dışarı yaşamayı yeniden sevebilirsin. Ve bir gün elbet birileri o yara izlerine dokunur. Acın da biraz olsun hafiflemeye başlar... görünmezadam...

Git. En uzağa. Yüzünü, sesini, her şeyini unutturabilecek kadar uzağa git. Sen git, çünkü benim gidecek gücüm yok. Bir tek zamanı bırak bana, onun sayesinde sen bir yabancıya dönüşeceksin benim için. Tüm hatıralar, kayıp zamanlara dönüşecek. Ben hep eksik yaşayacağım. Geride bıraktığın boşluk, en çok geceleri sızlayacak bir yara gibi. Gündüzleri herkese karşı güçlü görünürken, geceleri en zayıf halimi giyinip buğulu gözlerle bakacağım geçmişe biliyorum ki sen daha gitmeye karar verdiğin ilk an, unutmaya başladın beni. Hadi git, başka hayatları da mahvetmeye başla geç olmadan. görünmezadam...

Geri