görünmezadam...

En kötüsü de, gerçek anlamda değer verdiğin, gözü kapalı güvendiğin. ‘herşeyim.’ diyebildiğin insanın seni hayal kırıklığına uğratması. Seni kırması, incitmesi. Onunla eskisi gibi olmak istemen, ama bazı şeyleri unutamadığın için her anınızda hep birşeylerin eksik kalması. Hep birşeyler eksik.. Yarım. Yanındayken eskisi gibi huzur bulamaman. Onunla bir daha tam olamayacağını bilmen. Aynı zamanda o yokken de tam olamaman. Hep aynı cümle kafanda.. ‘affedemem, ama onsuz da olmuyor.’ Çünkü sevmek bazı şeyleri unutmaya yetmez. Sen ne kadar seversen sev, içinde birşeyler kırıldıysa eğer, bir daha eskisi gibi olmaz. görünmezadam...

Mutlu bir ilişkisi olduğu halde ayrılığa dair söz yazan insan, zamanında çok acı çekmiştir. Bi çok elveda birikmiştir lugatında. Gel-gitleri vardır, hatta siktir git'leri.. Mutluluk bile onu korkutur, çünkü acı verir. Filmlerdeki mutlu sonlara inanmaz. "Seni özledim", sıradan bir elveda cümlesi olmuştur onun için hep.

..ve mutlu rolünü o kadar iyi yapar ki, bazen kendisi bile inanır. görünmezadam...

Benim hayatımda insanların cok şansı olmaz, Tek yanlış her doğruyu götürür..
Arkamdan konuşanlar sanmasınlar ki duymuyorum, Yerin kulağı var.
Her canım diyene canımı vermem.İnsanların lafına kanıp insan harcamam.
Kendim görürüm yanlışı, doğruyu . Benim geldiğim seviyeye gelmeden,benim gibi tek başına ayakta durmadan, eleştiri yapana Tek bir lafım var ;
Kolaysa sen dur dim dik hayatta , Kimseye sırt dayamadan.
Asla sıradan olmamı beklemeyin, Çünkü ben ' Ben ' olabilmek için çok bedel ödedim. görünmezadam...

Aklımdan geçenleri yazacağım bu yazıda. Öyle süslü kelimeler olmayacak seni anlatan. Kalbim acıyor var mısın yok musun bilmiyorum bile. Boşlukta geziniyorum sadece. Başkası mıyım yoksa ben miyim onu da unuttum. Aklıma geldiğinde sadece canım acıyor ve ellerim titremeye başlıyor. Anlatılmaz şeyler vardır kimi zaman sözler yetmez işte sen ve senin acın anlatılmaz yaşanır. Dedim ya aklımdan geçenleri yazacağım. Kimse ama kimse tanıyamıyor artık beni. Dedikleri "bu kadarı da fazla ne oldu sana" Ne oldu bize. Bende bunu kendime sordum cevap bulamadım. Her anımda sen varsın ya ona üzülüyorum aslında en çok. İçimdeki ses seni sevdiğimi söylerken nefretim senin bu sevgiyi haketmediğini söylüyor. Hangine inanacağımı şaşırdım. Çıkmazlardayım yani bu aralar. Gerçi sen beni şu anda duymuyorsun belki de onunlasın ama ben senin sesine yüzüne kokuna hasretim. görünmezadam...

Seni özlemeyi en çok ben bilirim Hiç yakınmadım seni özlemekten üstelik Sana kavuşamama ihtimali işlenmemiş soğuk bir taş gibi önümde dururken. Sana dokunamamak yüreğimi bu kadar acıtırken Yine de bil, ey YAR... Bilki; ben yüreğimi acıtan bu acıya inat, Dokunmadan tenine Yüreğimde hissederim... Seni özlemek ne demek, En iyi ben bilirim... görünmezadam...

Birini seviyorsunuz.. O kadar harika ve kusursuz geliyor ki o kişi. Zaman geçiyo. Yapmaz dediklerinizi yapıyo, üzmez dediğinizde üzüyo. Sonra bakıyosunuz… Aslında sevdiğim kişi hiç var olmamış. Kafamda kurmuşum ben o kişiyi. Zamanla gerçek yüzünü görüyosunuz. Ama bu bile yetmiyo bize.. Sevmeye devam ediyoruz.. görünmezadam...

Mutlu olmak için birinin varlığına ihtiyaç duymalı insan...
Kendine sarılarak uyumayı bilmeli, aynada gördüğünü sevmeli aslında en çok. Çünkü herkes gitse bile kendiyle kalır insan. Bu yüzden en çok kendine bağlanmalı...
Belki mutluğu hep küçük bir farkla kaçırıyoruz.
Belki de hala birilerini beklediğimizden mutluluğu yakalayamıyoruz... görünmezadam...

aşık olduğum kadın gel otur bi dinle beni. Bak gözlerimin içine uykusuzluğumu yorgunluğumu görüyor musun? Sevdiğim kadın son günlerde neler cektiğimi farkediyor musun? Sana ne kadar ihtiyacım olduğunu anlıyor musun sevdiğim kadın. Hayattan yavas yavas kopuşumu görüyor musun? Peki beni hayata bağlamak için ne yapıyorsun aşık olduğum kadın? Beni yeterince anladığını mı düşünüyorsun? Duygularımı tam olarak hissediyor musun? Seni sevdiğimi sana aşık olduğumu görüyor musun? Çok mu belli ediyorum. Sevdiğimi aşık olduğumu saklayamıyorum sana sarılmadan kokunu almadan duramıyorum sevdiğim kadın. Gel sarıl bana sana ne kadar ihtiyacım olduğunu anla aşık olduğum kadın.. görünmezadam...

Seninle bir hayatı paylaşmak istiyorum ben. Gece su içmek için kalktığımda seni görüp gülümsemek ve yanağına bir öpücük kondurmak istiyorum. Sabahları senden önce uyanıp, senin uyuduğunu görünce uyuyor numarası yapmak istiyorum. Ve her sabaha senin nefesini hissederek uyanmak istiyorum. görünmezadam...

Geri