O kadar yabancıydın ki bana, kalbimde olmana rağmen, bilmediğin bir yerde gibiydin sanki. Ne bana ne de sendeki bana alışabildin. Beni de geri vermedin. Kendinle birlikte bitirdin.
Şimdi hem sensiz hem de bensizim. görünmezadam...
Bu gece seni üzen şeyleri düşünerek uyuma !
Bir gün, biriyle, daima mutlu olacağını düşünerek uyu.
Çünkü;
"Mutlaka bir gün, biriyle, daima mutlu olacaksın..." görünmezadam...
Uyanacaksın. Yorgun , argın. Etrafına bakacaksın farklı bi ev. Tanıdık gelecek gözüne ilk anda afallayacaksın. Sonra kafanı çevireceksin dolapta asılı duran gelinlik. Yüzüne bi gülümseme gelecek yatagın diğer tarafına bakıp beni göreceksin. Hayallerimiz gerçek olmuş olacak o an. Sen benim olmuşsun ve yanımda uyanıyorsun. İzleyeceksin biraz. Sonra saçımla oynayacaksın. Vücuduma dokunacaksın. Sonra uyandıracaksın beniii. Bakacaksın öyle uzun uzuun. Ne oldugunu anlamıcam ve sarılacaksın bana. Gögsüme koyacaksın başını kapatacaksın gözünü.
Bak bu gelecekten birgün. Yani diyecegim kaderden kaçılmaz. Seni seviyorum küçük hanım. görünmezadam...
Hep sarıl bana. Sakın bırakma beni. Ne zaman sana sarılsam güvendeymişim gibi hissediyorum.Ya da uçuyormuş gibi bulutlardaymışım gibi, rahatlıyorum. Çünkü sen yanımdasın, biliyorum. Sevgiyle, aşkla doluyorum. Kollarından hiç çıkmak istemiyorum hep orada kalmak, kokunu içime çekmek istiyorum. Saatlerce kollarım ve ayaklarım ağrısa bile öyle kalmak istiyorum. Senle mutlu olmak istiyorum. görünmezadam...
Bir odalı ev yeter bana.
Seninde içinde olduğun hayallerimle, varlığınla yeterince geniş bi dünyam var zaten benim.
Gece olunca birlikte uyuyalım, birlikte uyanalım sabaha.
Sonra bakıp birbirimize 'günaydın sevgilim' diyebilelim aynı aşkla ..
Kahvaltı hazırlıym sonrasında, sarılıp öptükten sonra doyasıya,
Ben sana yine şiirler yazıym ..
Bir kızımız olsun seninle, birde erkek çocuğumuz.
Birlikte parka götürelim, derslerine yardım edelim. Haftasonları ellerinden tutup gezdirelim.
Hayatıma girdiğin gibi gel evimizede.
Aynı heycanla, aynı telaşla, hep aynı aşkla.
görünmezadam..
Tam gülerken aklıma gelip de moralimi bozmaya, yastığa her kafamı rahatça koyduğumda aklımı kurcalamaya, tam yemek yerken yine seni düşünüp iştahımı kaçırmaya, başkasına bağlanmak üzereyken karşıma çıkıp ondan tiksinmeme, her merhaba yazdığında beni ümitlendirmeye, tam her şey düzeldi dediğim anda beni hayatından çıkarıp depresyona sokmaya ve beni sürekli ikinci planda tutup kafan her estiğinde gelip beni yıkmaya hakkın yok senin. görünmezadam...
Kendimi seninle keşfetmek ne kadar güzel bilemezsin. Bu zamana kadar düşündüğüm kişi değilmişim. Aslında ben senmişim. Parmak uçlarında sakladığın sihir sayesinde öğrendim bunları. Her dokunuşunda daha çok tanıdım kendimi. görünmezadam...